spot_img

Merkur u Strelcu donosi talas pozitivne energije – DO KRAJA NEDELJE JEDAN ZNAK DOŽIVEĆE NEVIĐENI USPON!

 

Prošli smo period transformacije, preispitivanja, stekli nove uvide i sada je vreme da ih se oslobodimo. Kod nekih će se to odnositi na vizije i planove za budućnost, kod nekih na posao, ljubav ili životnu filozofiju. Sve u svemu, oslobađamo se okova, tabu-tema, tradicije, odapinjemo strelu ka nebu i povezujemo se s višim stanjem svesti, apstraktnim mišljenjima, idejama i novim vizijama.

S obzirom na to da Strelac obožava putovanja, svako od nas će se otisnuti na neko, žrtvujući lični interes u korist dalekog i tuđeg, spajajući duhovnu i društvenu vrednost. Prolaz kroz taj znak daje nam svest o sebi i kako da sagledamo širu sliku, nadu i veru u bolju budućnost. To ne znači da će svako bukvalno otići na putovanje jer Sunce u Strelcu prevazilazi materijalno, fizičko i povezuje nas sa spoljnim svetom na apstraktan način.

Strelac u svemu vidi najbolje i izlaz iz svake situacije, pa će, nakon mističnog i mračnog perioda Škorpije se ovom energijom, mnogu krenuti na put puni vere i optimizma. Neki će zaista poželeti da putuju, neki će putovati mislima, većina će poći na put za istinom, dok će drugi biti zainteresovani za etiku, moral, filozofiju i duhovnost.

Svima je poznato da se osobe rođene u znaku Strelca često šale, nasmejani su, vedri, produhovljeni, avanturisti, uvek zainteresovani za druge kulture i u svakoj situaciji pokušavaju da unesu dozu humora. Međutim, mogu biti i nezreli, površni i ne prihvatati obaveze. Strelac je vatreni znak, ali promenljivog karaktera, pa je veoma fleksibilan. Ono što ga najviše zanima jeste viši smisao.

U potrazi za tom istinom spreman je na sve, bez trunke diplomatije ili obzira. Njegov idealizam može da ga dovede čak do fanatizma. Vodi ga intuicija, želja za slobodom i novim znanjima, on je rođeni propovednik. Ima potrebu da te ideje prenese na druge i tako ih pridobije.

Njegove teme su religija, saveti, filozofija, teorije života…
Smatra se da je Strelac najsrećniji znak u Zodijaku, a to je donekle tačno jer ima najpozitivniji unutrašnji stav.

Njegov vladalac je planeta Jupiter i s pozitivnim stavom privlači takve stvari i širi ih. Ali može biti i veoma nezgodan u nekim trenucima, da preteruje, bude neskroman, megaloman.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img