spot_img

DEVICAMA će se tokom MARTA ispuniti NAJVEĆA ŽELJA!

DEVICAMA tokom MARTA će se ISPUNITI NAJVEĆA ŽELJA. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka, tokom MARTA koji je pred Vama, očekuju Vas divni trenuci u svakom segmentu.

 

 

 

Bilo da je reč o poslovnom, ljubavnom ili nekom drugom segmentu, očekuju Vas savršeni trenuci. Bićete srećniji nego ikada i sve će biti savršeno u Vašem životu, više nego što možete i zamisliti. Samo treba da svaki trenutak ispunite srećom i da iskoristite prilike koje vam se pružaju.

 

 

A šta je to što krasi Device?

 

 

Devica je neko ko poseduje toliko vrlina da možemo slobodno reći da je savršena. Ona je veoma oprezna u životu i nikada se ne zaleće u donošenju odluka. Kada je ona u pitanju nema nikakvih slučajnosti, već je sve unapred analizirano i smišljeno. Upravo zbog toga ona ne voli nepoznate situacije, koje treba savladati bez oslanjanja na iskustvo. Samim tim možemo reći da je i sumnjičava i nepoverljiva. Međutim, zahvaljujući svom strpljenju, nema tog problema koji ona ne može da reši. Ona je onaj tip čoveka koji će umeti da sedne i da hladne glave razmisli i da nađe put do svog cilja. Zbog svega toga možemo reći da je hrabra, praktična i jako mudra. Vredna je, takođe. Nikada ne zapostavlja započeti posao, da bi nešto drugo uradila. Device su takve i u kući i u prijateljskim odnosima, vrlo temeljne i zahtevne, ali sa druge strane saosećanje i nežne, kada je to potrebno. Što se tiče ljubavi, Devica je neko ko zna koliko vredi i uvek teži da nađe partnera koji će biti vredan njene ljubavi. Ono što je sigurno jeste da nikada ne prašta laž i prevaru, jer ne voli da se bavi takvim stvarima ni sama. Devica je neko ko poseduje mnogobrojne dobre osobine i kvalitete i upravo zbog toga možemo reći da je jedan od savršenih znakova Zodijaka. Ali njeno najveće oružje, u moru vrlina, svakako je njena skromnost i njena neizmerna lepota.

 

 

 

Evo šta Device mogu da očekuju:

 

 

LJUBAVNA HARMONIJA

 

 

Drage Device, ljubavna harmonija Vam je zagarantovana tokom marta bilo da ste zauzeti ili slobodni. Ukoliko ste zauzeti pripremite se na savršene ljubavne trenutke kraj partnera. Shvatićete koliko je vaša ljubav posebna i koliko treba da uživate u apsolutno svakom zajedničkom trenutku. Ovo je samo vaš period i treba da bude ispunjen trenucima koji su i više nego savršeni. Slobodne Device očekuje zanimljiv susret tokom meseca marta. Osoba sa kojom se desi susret, biće zaista posebna i neko koga ste čekali celog svog života. Vreme je da budete beskrajno srećni kraj prave osobe u svom životu. Ugrabite zajedničke trenutke i uživajte kao nikada do sad.

 

 

DIVNA PRIJATELJSTVA

 

 

Kroz život upoznate mnogo različitih ljudi. Većina njih su samo lekcija kakvi nikako ne treba da budete, ni u jednom trenutku. Međutim, nekada se desi da kada se najmanje nadate, sreća se okrene na Vašu stranu. Tada pravi prijatelji dođu u Vaš život da Vas usreće i da sve bude puno razumevanja. Tokom meseca marta očekujte zanimljive susrete sa novim ljudima. Oni će biti divna promena u Vašem životu. Shvatićete da ste pronašli ljude koje ste tražili celog svog života i koje ste napokon pronašli. Takvi prijatelji će biti uz Vas sve do kraja i nikada neće otići, ma kakve prepreke bile pred vama.

 

 

VELIKI USPESI

 

 

Uspesi će se nizati za pripadnike ovog znaka. Drage Device, pripremite se na neverovatno uspešne trenutke zahvaljujući kvalitetnim poslovnim kolegama i nadređenima. Ovo će biti poseban period upravo zbog toga što ćete istinski uživati u svakom ostvarenju koje se desi. Ne treba da odustajete od svega što želite da postignete, ma koliko to teško bilo. Mnogo toga će se promeniti u Vašem dosadašnjem životu kada budete mnogo srećniji i ispunjeni kraj ljudi kojima ste važni i koji Vas pre svega poštuju u svakom trenutku.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img