spot_img

OVAN, BIK I JARAC- Od ovih znakova horoskopa nikad ne pozajmljujte novac, ZAGORČAĆE VAM ŽIVOT.

Kažu da se prava snaga čoveka vidi ne po tome koliko ima, već po tome šta i kako radi sa onoliko koliko ima.

Većina ljudi je u jednom trenutku života osetilo manji budžet, ali postoje horoskopski znaci koji tome jednostavno ne mogu da se prilagode.

Ne podnose da imaju manje novca nego što bi želeli, pa ukoliko ste se nekim od njih u vezi, spremite se na pogoršanje odnosa. Preneće vam nervozu kako god da okrenete i poželećete da vam se nikada nisu požalili na novčani problem.

Ovan

Ovan je horoskopski znak koji voli raskošno da troši, u svakoj prilici. Kada Ovan nema dovoljno novca, to ne utiče samo na njihovo raspoloženje, već utiče i na sve oko sebe tako što prenosi svoju negativnu energiju. Njih doslovno boli glava od stresa i skloni su da prijateljima „isperu mozak“ o svojoj finansijskoj situaciji. Nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada. Budite prilagodljiviji.

Ukoliko vam je novac hitno potreban „samo do sutra“, obratite se Ovnu. On će vam dati ono što ima, mada ne bi trebalo da se začudite ako otvori novčanik, konstatuje da je prazan i sa istovetnom molbom se i on obrati vama. On lako i daje i zajmi, ali i zaboravi da treba da vrati. Morate da ga podsetite, to ne radi namerno.

Bik

Muškarci koji su rođeni u ovom znaku ne mogu da budu mirni kada su u ograničenom budžetu. Kada je Bik loše raspoložen zbog praznog novčanika, ima tendenciju da se duri po kući, da vam odbrusi i jednostavno izgleda mrzovoljno po ceo dan. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img