spot_img

STRELAC, LAV I OVAN – Na ove znake horoskopa NAJJAČE će uticati Mlad MESEC . VEČERAS ĆE SE RAZOTKRITI SVE TAJNE!

Očekuje nas važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec koji večeras tri minuta pred ponoć ulazi u znaku Strelca. Imaćemo više radosti, pozitivnih vesti, a mlad Mesec u ovom znaku može da donese ostvarenje iskrenih želja.

Najveći uticaj Mladog Meseca osetiće ova tri horoskopska znaka:

 

Novi, mladi Mesec je period povezan s počecima i povećanjem svijesti. To je savršeno vrijeme za planiranje, započinjanje novih projekata, vrijeme za čišćenje i razbijanje loših navika. Evo 3 rituala koja će vam pomoći u ostvarenju vaših namjera uz pomoć energije ovog mističnog perioda!Mnogi kalendari će fazu mladog Meseca pokazati kao zacrnjeni mjesec (mrtvi mjesec), pokazujući time da se Mjesec ne može vidjeti po noći jer se nalazi između Zemlje i Sunca. Novi, mladi Mjesec je povezan sa počecima i s povećanjem svijesti.

To je dobro vrijeme za planiranje, započinjanje novih projekata i poduzetništva. Isto tako to je dobro vrijeme za čišćenje i razbijanje loših navika. Na psihičkom nivou muškarci osjećaju Mlad Mjesec jače od žena. U ovo vrijeme zemlja počinje udisati.U vrijeme mlađaka dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mjesec djeluje poticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi Mjesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba donijeti neku odluku.

Ovo je i vrijeme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlađak period kada statična energija prelazi u aktivnu pa dolazi do pojačane osjetljivosti.Utjecaj mladog Mjeseca za razliku od punog, je manje uočljiv, no njegov negativan utjecaj je puno veći. Razlog tome je u činjenici da je na dan mladog Mjeseca utjecaj više suptilne prirode, dok je kod utjecaja punog Mjeseca čovjek svjestan povećanih misli.

Pretvoriti moć Mjeseca u vašu korist je teška stvar jer je riječ o takvoj snazi koja je u stanju pomjeriti vodu u oceanima, utjecati na vrijeme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u Mladom Mjesecu je više puta jača nego sile koje se osjećaju u drugim periodima.

Važno je koja Vam je želja jer nije svejedno što očekujete od Mjesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja se može usmjeravati. Međutim, one sile koje se nalaze oko Mjeseca, obraćaju pažnju na Vas i nisu uvijek na dobroj strani. Bilo koja greška može Vam prouzrokovati velike probleme jer ne možete znati da li će Vaša nesvjesna djela privući pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img