spot_img

Evo šta nam DONOSI PROLEĆNA RAVNODNEVNICA 20. MARTA – Bikovi slušate svoje srce, Lavovi svoje snove sprovede u delo!

U ponedeljak, 20. marta, počinje prolećna ravnodnevica, a sa njom dolazi toplije vreme i novi počeci. Sa Suncem i Merkurom koji se udružuju u Ovnu, osećaćete se ohrabrenim da prihvatite svoje strasti i samouvereno izrazite svoje stavove

Ovan

Vreme je da zablistaš, Ovne. Prolećna ravnodnevica je početak vaše sezone, a sa njom dolazi i mnogo pozitivnih promena u vašem životu. Sa Venerom u vašem znaku tokom celog meseca, ovo bi mogao biti mesec u kojem ćete manifestovati taj posao iz snova ili romantičnog partnera. Kosmičko vreme sezone Ovna će vas zaokupiti više nego bilo šta drugo.

Bik

Spremite se za povećane obaveze? Prolećna ravnodnevica pali vatru u vašem srcu i traži od vas da napravite veliku promenu. A uz pomoć Venere u vašem znaku na početku sezone, osećaćete se inspirisanim da slušate svoje srce i budite oprezni prema promenama.

Blizanci

Proleće vam lepo stoji, Blizanci! Kada Sunce i Merkur 20. marta uđu u smelog i strastvenog Ovna, možete očekivati da će vam se društveni život brzo zagrejati. Narednih nekoliko nedelja biće pune mogućnosti da upoznate nove ljude i steknete nove prijatelje.

Rak

Volite hibernaciju tokom zime, ali proleće je zaista vaše vreme da zagrejete stvari. Ovo proleće će biti period magije i istraživanja. Povezivanje Mesec i Neptuna u Ribama pomoći će vam da se prilagodite svojoj intuiciji i donesete neke važne odluke u svom životu. A sa romantikom u vazduhu zahvaljujući Veneri u Biku, osećaćete se privučeno da izrazite svoju romantičnu stranu.

Lav

Dani postaju topliji, a Lav se sprema da izbije u prvi plan. Posle duge i ponekad dosadne zime, prolećna ravnodnevica postavlja scenu da svoje snove sprovedete u delo. Kada se Mesec i Neptun povežu u vašem znaku, nema ograničenja u onome što vaša mašta može da stvori. A Sunce i Merkur u Ovnu će vas inspirisati da postavite nove namere i ispunite svoje obaveze. Vaša mantra ovog proleća je da naporno radite i da se igrate.

Devica

Gotovina ili keš? Ovog proleća osetićete promene u svom novčaniku. Mesec i Neptun u Ribama će dodati malo sreće u vaš život ovog meseca, a Venera u Biku bi mogla da donese neke velike blagoslove na vaš bankovni račun.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img