Home HOROSKOP ŽIVOTNA SVRHA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA – Lavovi inspirišu druge da budu jaki i hrabri u svim situacijama, dok Bikovima je glavni cilj u životu da brinu o najmilijima!

ŽIVOTNA SVRHA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA – Lavovi inspirišu druge da budu jaki i hrabri u svim situacijama, dok Bikovima je glavni cilj u životu da brinu o najmilijima!

0
ŽIVOTNA SVRHA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA –  Lavovi inspirišu druge da budu jaki i hrabri u svim situacijama, dok Bikovima je glavni cilj u životu da brinu o najmilijima!

Svako od nas ima neki cilj u zivotu tako i znaci horoskopa, neko brine o najmilima dok neki o osecanjima drugih…

Ovan
Vi ste ambiciozan i takmičarski znak koji nastoji da ostvari velike stvari. Više volite da uđete duboko u stvari nego da čekate sa strane. Glavni cilj vašeg života je napredak, bilo da se radi o oblastima umetnosti, kulture, tehnologije, biznisa, zabave ili bilo koje druge. Privučeni ste inovacijama i rođeni ste za preuzimanje vođstva u razvoju bilo čega novog za napredak društva.

Bik
Težite stabilnosti u svim oblastima života, bilo da je to fizičko, emocionalno ili duhovno. Imate hrabrosti da počnete od nule i nastavite da grebate sve dok zadovoljstvo i uspeh ne budu svuda oko vas. Uživate u sticanju imovine i materijalnog bogatstva, kao i u negovanju stabilnosti u odnosima. Za vas je briga o najmilijima glavni cilj u životu.

Blizanci
Vi nesvesno delujete kao lepak koji ujedinjuje čitavo čovečanstvo. Vaša osnovna svrha u životu je da zbližite ljude. Vi ste odličan sagovornik i nikada ne propustite da s vremena na vreme proverite svoje voljene. Okruženje koje nudi slobodu govora i kretanja je pogodno za vas. Vaša svrha je da svojim slobodnim duhom usadite ideju slobode u ljude.

Rak
Vaša empatija je zaista dar ovom svetu. Emocionalno ste ispunjeni i prema sebi i prema drugima. Uvek osećate sve emocije vaših najmilijih. Pravi ste iscelitelj, uvek se ponašate kao rame za plakanje kada se stvari raspadnu. Vaša osnovna svrha u životu je da pokažete svetu moć bezuslovne ljubavi.

Lav
Svetlite gde god da krenete, kao zimzeleno drveće koje nikada ne gubi boju čak ni u najsušnijim, najmračnijim vremenima. Ljudi oko vas su uvek opčinjeni vašom vatrenom i harizmatičnom ličnošću. Prava svrha vašeg života je da inspirišete svet da bude jak i hrabar u svim situacijama.

Devica
Sa duhom orijentisanim na usluge, vaša svrha je da dođete do suštine stvari, sprečite zabunu i uverite se da ceo sistem dobro funkcioniše. Vaš doprinos je značajan u svakom radnom okruženju. Vaš cilj je da radite na tome da ovaj svet učinite boljim mestom za život. Hrabre, pouzdane i analitične, Device su istinske vođe koje iskreno rade za boljitak društva.Nastavak na sledecoj strani…