spot_img

Izaberi najlepšu NARUKVICU i saznaj šta te NEZABORAVNO očekuje u narednih 15 DANA!

 

Narukvice su vrsta nakita koja nije samo deo modnog trenda već nosi sa sobom određenu simboliku.

 

Narukvice nose i žene i muškarci u izrazu svojih ličnih stilova i sklonosti. Narukvica je obično u vidu obruča ili lanca, ukras koji se nosi na ruci ili retko na nozi, ali većina ljudi nije svesna niti je uzela u obzir moguće simbolično značenje narukvica koje nose. Kao i svaki drugi nakit, i narukvice imaju različitu simboliku i značenje u zavisnosti od vrste narukvice, materijala od kojeg je sačinjena, njenog oblika i različitih privezaka u vidu simboličnih ukrasa kao i od toga kakvu vrstu narukvica inače nosi osoba kojoj ste priredili lepo iznenađenje. Na osnovu izbora između 3 narukvice koje smo vam ponudili, vi možete saznati šta vas uzbudljivo očekuje u narednih 15 dana.

 

 

NARUKVICA BROJ 1

Ukoliko ste izabrali narukvicu pod brojem 1, u narednih 15 dana vam dolazi jako velika sreća. Upoznaćete jednu važnu i divnu osobu u koju ćete se zaljubiti. Biće to jedna jako lepa životna priča koja će potrajati i posle tih 15 dana. To će biti osoba koju ćete upoznati negde na poslu ili javnom mestu. Biće vam čudno kako to da niste pre primetili tu osobu. Ali ne brinite, niste ništa propustili što ne možete nadoknaditi. Imaćete lepu sudbinu sa tom divnom osobom. Takođe, izborom ove narukvice, u narednih 15 dana ćete imati poslovni uspeh. Jedna osoba iz vašeg poslovnog okruženja će vam priskočiti u pomoć i dati važan savet.

Ukoliko ga iskoristite imaćete mnogo uspeha u poslu koji ste započeli. Samo se potrudite još više, i nikada ne odustajte od toga što ste zamislili. Mašta će Vam mnogo pomoći da rešite sve probleme koje ste imali. Samo uložite sav svoj trud koji imate u rešavanje tog problema koji ste imali.

 

 

NARUKVICA BROJ 2

Ovo je narukvica koja nagoveštava vraćanje stare ljubavi u vaš život. U narednih 15 dana će u vaš život da se vrati stara ljubav koju ste nekada mnogo voleli. Sada će vam se sve te emocije vratiti odjednom i pomislićete kako još uvek volite tu osobu. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img