spot_img

Evo kako se svađa svaki horoskopski znak- Rakovi prećute šta misle, ali kad ih izludite, teško vama dok Škorpije ne biraju sredstva.

 

Svi se u nekom trenutku u životu upustimo u svađu s nekim. Svaki od horoskopskih znakova drugačije se svađa, pa možda saznate nešto novo o sebi ili osobama koje poznajete i načinima na koje iskazuju ljutnju i bes.

Ovan Glasni su, strastveni, vatreni i ratoborni, ali nisu zlonamerni niti željni svađe. Rasprave su velike, ali kratkotrajne i obično su spremni da brzo krenu dalje.

Bik Sposobni su da stvore hladnu, neprobojnu tišinu koja može trajati godinama, protiv onih za koje smatraju da su im učinili nepravdu ili ih izneverili. Nisu zli, niti užasni, i treba im puno vremena da dosegnu tačku ključanja, ali kada se to dogodi, zaista postaju besni i ljuti. Nakon toga, nastaje samo hladna tišina. Mogu otpisati druge lakše od većine.

Blizanci Nekako uživaju u svađi i to je vrlo često ono što im se mota po glavi. Drugi često moraju dvaput da razmisle pre nego što ih napadnu verbalno, jer su brze, iscrpljujuće i pametne osobe koje govore sve pametne stvari. Drugima se svađa s njima čini se kao da im neko drži lekciju.

Rak Vole da prećute svoje prave misli i osećanja, češće nego što će nešto reći, ali ako ih neko dovede do te mere da polude, onda će mu zaista i reći sve što misle. U deset minuta mogu proći kroz deset različitih raspoloženja. Tako često znaju da zbune i osobu s kojom se svađaju..

Lav Vole da budu voljeni i da se sviđaju svima, pa su uvek šokirani što se neko protivi ili se ne slaže s njima i to vređa njihove osećaje. Povređeni Lavovi napadaju i besne. Ako su uznemireni, to će i uzvratiti. Ali onda, poput tipično vatrenog znaka, ljutnja ih prođe i ponovo žele da budu prijatelji.

Devica Rasprava sa ovim znakoma može da vm se čini kao izdržavanje dugotrajne sudske rasprave, gde vam oni iznose precizne I strukturisane argumente. Svađa s njima može zaista biti iscrpljujuća jer nikada ne zaboravljaju greške i napadaju sve nedoslednosti. Ne vole emocionalne ispade, pa samo iznose činjenice i prigovore. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img