spot_img

Jednom u 28 godina događa se konjunkcija Sunca i Saturna – MESEČNI HOROSKOP OTKRIVA KAKAV JE UTICAJ PLANETA U FEBRUARU!

 

Februar prema mišljenjima astrologa podstiče vas da idete napred, da ostvarimo stvari koje su nam važne. Počinje period povoljnih promena, jer većina planeta više nije u retrogradnoj fazi, sve se kreću direktno. Sada je trenutak kada shvatamo da treba da napreduejmo, da se menjamo i ulazimo u narednu fazu našeg živonog putovanja. Bilo da su naši koraci veliki ili mali, tokom februara imaćete prilike da napredujete. Mart je jedan od najvećih i možda najvažnijih meseci u godini, tako da će februar biti malo tih.

Saznajte prema mesečnom horoskopu kakav će biti uticaj planeta u februaru 2023. godine:
Februar 1-28: Nema velikih planeta u retrogradnoj fazi – Tokom celog februara, imamo nula velikih planeta u retrogradnoj fazi. Ovo stvara fantastičan zamah za napredovanje koji možemo iskoristiti da napredujemo u svojim snovima i ciljevima. Sa snažnim zamahom napredovanja, možemo iskoristit sjajne šanse.

3. februar – retrogradna Cerera – Energija ovog asteroida je veoma meka i nežna i neće uticati na ovaj snažan zamah napredovanja koji doživljavamo. Cerera je asteroid povezan sa ishranom i negovanjem. Možemo se naći u potrebi da hranimo i negujemo sve one delove sebe koje smo ignorisali. Vreme je da ispravimo neke navike kod tebe i zalečimo stare rane. Asteroid Cerera će ponovo biti direktan 6. maja.

5. februar – pun Mesec u Lavu – Donosi svetlu i smelu energiju! Uran je aktivan u ovom trenutku, što može stvoriti potrebu za promenom ili inovacijom neke oblasti naših života. Promena može doći naglo pod ovim punim Mesecom, ali pokušajte da se kotrljate sa njim i vidite koje nove iskre može da zapali. Pun Mesec je uvek divno vreme za rad, a ovaj pun Mesec nije izuzetak. Uz sav zamah napredovanja, odlično je vreme da uklonite prošlost i stvorite prostor za novo koje dolazi. Takođe, možete da radite sa energijom ovog punog Meseca da biste doneli svežu inspiraciju u svoj život i da se fokusirate na stvaranju radosti i zadovoljstva.

7-8 februar: Merkur napušta period senke – Merkur je upravo napustio svoj postretrogradni period senke. Ako je nešto maglovito ili neizvesno u vašem životu od kraja decembra, sada će doći veća jasnoća.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img