spot_img

ŠKORPIJA – Ničega se NE BOJI i nikada NE ODUSTAJE. Nikada NE GRADI svoju sreću NA TUĐIM SUZAMA!

Izazvane škorpije stvaraju probleme. Kako mrze vrdanja i neiskrenost u stanju su da budu veoma ljubomorne i nepoverljive, pa je od velike važnosti da nauče kako da lakše prihvate različita ljudska ponašanja. Hrabri su i zbog toga imaju puno prijatelja. Ukoliko se potrude da ne budu tako tajnoviti i podele osećanja i želje sa drugima, učvrstiće svoja prijateljstva. Toliko se toga dešava ispod površine prosečne škorpije da vam za otkrivanje svega neće biti dovoljan jedan život.

Škorpija je jedan od energetski najjačih znakova zodijaka, uprkos tome što važi i za jedan od najozloglašenijih. Duboko u njoj leži moćna sila, ali nju okružuju rane iz prošlosti.

Zbog svega što je prošla u životu, i pouka koje je izvukla, ona razume tuđi bol bolje nego mnogi drugi znakovi. Ali uprkos poteškoćama sa kojima se nosi, Škorpija će uvek naći način da zakorači u svetlost i počne iznova, kao što zmija zbaci kožu i ponovo se „rodi“. To ima simbolične veze sa promenama.

Škorpija ima sposobnost da uspe u svemu jer ima snagu volje, strpljenja, istrajnosti i pronicljivosti. Bez obzira na situaciju, Škorpija će uvek naći način da stane na noge. Sadrži nenadmašnu snagu.

Kao predstavnik vodenog znaka, zajedno sa Ribama i Rakom, Škorpija je povezana sa stranom života. Brižna je, saoseća, ali je i sklona patnji i usamljenosti. Međutim, za razliku od Riba i Raka, jača je i otpornija u ekstremnim situacijama.
Škorpije u ljubavi

Škorpije su poznate kao osecajne  sa veoma izraženom  energijom. Njima treba partner sa kojim će se upoznati na najdubljem nivou, dok zajedno otkrivaju svoju осећајност.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img