spot_img

LAV – Pošten i istrajan u svemu, uvek POMAŽE DRUGIMA. Zna da se bori i nikada se NE PREDAJE!

Najčešće znaju šta žele i kako do toga da stignu, a osobe u okruženju neretko pomisle da se ceo svet vrti oko njih, i to im zameraju.

Puno traže, ali zato puno i daju! Kako biste osvojili nekoga u ovom znaku, morate dobro da se potrudite. Za njih vam treba mnogo strpljenja..

Da li možete da pretpostavite koji znak je u pitanju?

Naravno, mislimo na Lavove.

1. Treba im puno pažnje

Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi. Oni će želeti da budu centar vašeg sveta.Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam oni uzvratiti istom merom jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

2. Vole slobodu

Lavovi neće pristati da budu zatvoreni u kući, jer obožavaju da se zabavljaju. Sa njima je svaki izlazak za pamćenje, ali oni će u njima daleko više uživati ako je pored njih voljena osoba sa kojom mogu to da podele.

3. Teške su svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega lavovi lako planu. Oni će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Ukoliko ste nešto zgrešili i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih pridobijete.

4. Osecajni u ljubavi

Svi tvrde da lavovi sa pravom nose titulu najboljih osevcajnih ljudi, . Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše osecanja njima na prvom mestu. Za razliku od mnogih, oni vole osecajne partnere u kojoj uvek ima mesta za njih osecajne.

Trebalo bi da znate da lavovi vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Najbolje je da im pokažete da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje i kada osete da su centar vaših misli, imaćete nezaboravnu ljubavnu priču.

5. Očekujete potpunu posvećenost partnera

Kada vam se neko dopada, ne ustručavate se da to i pokažete. Međutim, istome se nadate i zauzvrat. Ne osećate se prijatno kada vaš partner poklanja vreme drugima, a još manje imate toleranciju za one koji nisu sigurni da li im je stalo do vas.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img