spot_img

VAGA – Može puno toga da oprosti ali nikad ne zaboravlja. Sposobna je prilagoditi se svim okolnostima.

U svakom pogledu, bilo da su u pitanju stvari ili ljudi, vagama je mnogo bitnija lepota i kvalitet nego količina.

Vagu simboliyuje  jedini predmet u Zodijaku, a da bi bila sretna i zadovoljna, njene bi plitice uvijek trebale stajati u ravnoteži. U praksi to nije tako. U svakodnevnici Vage često osećaju problem baš u procesu uspostavljanja ravnoteže, samim tim prirodno je što i sebe teško dovode u savršen balans. Ključ njihove ravnoteže čini njihov partner.

Život bez ljubavi i bez osobe koju vole nema smisla za njih, tako da se često znaju vezati za osobu koja ih uopće ne zadovoljava intelektualno ni fizički, a sve to zbog straha od samoće. Kad uzmemo sve u obzir, strah je potpuno neopravdan, ali kako dokazati čovjeku koji se boji?

U ljubavi Vage su prekrasne, romantične i samo ponekad veoma posesivne. Često su sposobne naslutiti kako će biti primljene u društvu, pa se iznimno prirodno ponašaju u svakom okruženju. Jedina njihova osobna teškoća jest kako pronaći savršenstvo u svemu i svakome.

Nisu ljubomorne u klasičnom smislu riječi, ali probajte je prevariti s nekom drugom osobom, vidjet ćete s koliko će se snage boriti za partnera. Međutim, borba ne smije predugo trajati jer jednostavno neće imati snage, a kasnije ni volje nastaviti, jer ipak je ona zračni znak – lijep, protočan, fluidan, lebdeći!

 

VRLINE Osjećajem za lijepo uspijeva harmonično izraziti svoje duševno stanje s istančanim osjećajem za boje i svojim izgledom. Uvijek je odjevena sukladno svom raspoloženju. Ako je vesela, boje su tople i vesele, a tuga donosi smirenije tonove. Inače je druželjubiva, humana, strpljiva, smirena, nikada ne podiže glas, srdačna, ljubazna i pomirljiva.

MANE Popustljivost, neodlučnost, kolebljivost, sklonost ljubavnim vezama i zaljubljivanju, laskanje, dodvoravanje, snobizam, patetika, rijetko iznosi ono što zapravo misli.

SLAGANJA 

Vage privlači neobuzdani Ovan, harmonična je s prijateljskim Blizancima i Vodenjacima, dobro se sljubi s Lavovima i Strijelcima. U neharmoničnoj strasnoj vezi je s Bikom i Škorpionom, a potpuno izgubljena s Ribama i Djevicama. Često zasnivaju ‘ozbiljne’ veze s Rakom i Jarcem zbog kojih naknadno uvelike žale. Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img