spot_img

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 03. 04. do 09. 04. 2023.

Uz lepo i suncano vreme procitajte sta vam prva nedelja aprila donosi na ljubavnom planu…

OVAN

Ovaj pun mesec u znaku Vage i vašem partnerskom polju doneće pojačane aktivnosti i dosta dešavanja sa voljenom osobom, ali može ukazati i na komplikacije u porodičnom životu i izneti neku problematiku na dnevni red između partnera i vas. Voljena osoba može biti posebno naporna i zahtevna, pa i ljubomorna – a vaše reakcije mogu biti prilično impulsivne i burne. Ukoliko ne budete u stanju da se dogovorite i jedno drugom popustite – možete ući u period koji će uticati na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Ovnovi – okrenutost ka prošlosti ili ulazak u odnos koji je sličan onome što ste već prošli.

BIK

Iako vam sve ono što se vezuje za porodicu, posao i finansije može donositi stres – odnos sa partnerom je u ovim danima korektan i vaša nervoza ne bi trebala da se u većoj meri odrazi na vas kao par. Umete da pronađete pravi model ponašanja, komunikacija neopterećeno teče, oboje pronalazite strpljenje jedno za drugo. Ukoliko se budete istinski „čuli“ – nećete imati većih problema. Slobodni Bikovi – harizmatičnost, šarmantnost i elokventnost su tu, pa nije čudno što ste primećeni i što ima više osoba koje su zainteresovane za vas. Da li ste spremni za ljubav ne znam, ali za flertovanje – o, itekako.

BLIZANCI

Kod vas će postojati oscilacije raspoloženja. U jednom trenutku ste pod uplivom lagane, fine i opuštene energije, komunikativni i zabavni – a u drugom se pretvarate u ćutologa, povlačite se ili postajete naporni i drugima i sebi. Ok, postoje situacije koje vas opterećuju i brkaju vam misli i raspoloženja – ali nemojte dozvoliti da to utiče na odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci – u vašem polju tajni, podsvesti, misli  – nagomilale su se planete i verovatno ukazuju da ste okupirani razmišljanjima o nekom. Za sada sve ostaje samo u vašoj glavi (eventualno bi moglo da se pokrene nešto što je tajno, neobično).

RAK

Preosetljivost je prisutna kod vas. Pun Mesec koji se tokom ove nedelje dešava u polju doma i porodice ne mora da proizvede ne znam ni ja kakva dramatična dešavanja, ali će svakako doneti to da vi postanete nervozni, da lako reagujete, da se branite iako niste napadnuti ili pak da osećate pojačanu potrebu da zaštitite one koje volite. Suština vaših emotivnih relacija je mirna i stabilna, sve ostalo su distrakcije sa kojima ćete naučiti da se izborite. Slobodni Rakovi – talas podsećanja – možda ćete čuti nešto o bivšem partneru ili će vas jednostavno misli vratiti korak unazad. Proći će, prijatelji su tu za vas.

LAV

Uglavnom je dobro. Da, postoje situacije koje vas blago iritiraju ili ćete nešto više brinuti – ali ovo su prolazna dešavanja koja neće u većoj meri uticati na odnos sa voljenom osobom. Trudićete se da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo, iako će se obaveze kod oboje „gurati“ u prvi plan. Emocije i bliskost će pronalaziti put do vas i pored prepreka. Slobodni Lavovi – vama je dobro, bilo da postoji neko ko vas interesuje ili ne. Ukoliko razmišljate o nekom (pogotovo ako je to osoba iz prošlosti), nemojte da se iznenadite ako dođe do kontakta, neke informacije ili pak slučajnog susreta.

DEVICA

Ulazak Merkura u znak Bika vam definitivno prija, jer vam donosi vašu energiju, stabilnost, mir. Sa partnerom ćete umeti da pronađete zajednički jezik – doduše, više ćete pričati o praktičnim stvarima, o onome što se treba i mora obaviti zajednički – ali svejedno, razgovori će teći bez većih opterećenja. Možete eventualno pokrenuti i dogovor oko nekog kraćeg putovanja ili dešavanja koje bi vas oboje opustilo. Slobodne Device – vi se osećate prilično stabilno i dobro u ovim danima. Nervoza koja je postojala u vama je nestala i uživate u opuštenim kontaktima sa prijateljima i suprotnim polom.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img