RAK i RIBE: Kako oni VOLE, ne može vas NIKO VOLETI! Ali ako ih IZDATE, gubite ih ZAUVEK!

RAK i RIBE: Kako oni VOLE, ne može vas NIKO VOLETI! Ali ako ih IZDATE, gubite ih ZAUVEK!

29. јуна 2020. Off By BOJANA

Rakovi i Ribe su veoma slični znaci Zodijaka, sa sličnim osobinama i životnim ritmom. Kao prvo, ono što je svima poznato, moramo reći da su oba znaka vodena.

 

A kao drugo, moramo napomenuti da su oba znaka jako emotivna i da sve čine za ljubav. Za njih je jednostavno ljubav smisao života. U ljubavi uvek daju jaka, duboka i intenzivna osećanja. Sposobni su da vole čak i bezuslovno i spremni su da učine sve za sreću svojih voljenih. Rak je znak čija je vladajuća planeta Mesec i on je pre svega nežan, romantičan i emotivan. Takođe moramo reći da je vrlo osećajan, maštovit i da ima duboku intuiciju. Vrlo slične osobine imaju i Ribe, čija je vladajuća planeta Neptun. Ribe su veliki emotivci i prave romantične duše. Oba znak žive za ljubav, ali nikada svoj ponos ne gaze zbog ljubavi.

 

Oni mogu učiniti mnogo toga, ali nikada neće preći preko svoga ponosa i svog dostojanstva.

 

RAK:

 

Rak je jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka. Ljubav je nešto za šta on živi i bez čega ne može da zamisli svoj život. Rakovi žive za ljubav, ali nikada svoj ponos ne gaze zbog ljubavi. Takođe možemo reći da im je veoma bitno da pored sebe imaju prave ljude. Rak je neko ko zna da voli i zna da usreći svoje bližnje. On će uvek naći način da usreći one ljude do kojih mu je stalo. On jednostavno ume da bude anđeo čuvar onim ljudima koje voli. Za njih je spreman da učini sve i nikada im neće okrenuti leđa. On je tu da bude njihova podrška i njihov oslonac. Imati jednog Raka u životu znači imati nekoga ko će da vam bude rame za plakanje i prijatelj pre svega. Inače, Rakovi su dobri kao prijatelji i jako su odani. Svaka tajna koju poverite jednom Raku, kod njega će biti bezbedna.

 

Rak je neko ko ume da pokaže ljubav na milion načina. Njima ne treba puno za sreću, jer njihovu sreću čini osmeh njihovih najdražih. Takođe, Rakovi žele da budu voljeni i da vole. U životu im najviše odgovara osoba koja je emotivna kao što su i oni sami, tako da možda najlepšu vezu mogu da ostvare sa Ribama. Ali ako pođemo od toga da se suprotnosti privlače, moguće je da dobar odnos ostvare i sa nekim zemljanim znakom Zodijaka. Kada imaju prave ljude i pravu ljubav pored sebe, onda smatraju da su ostvarili sve svoje snove. Takođe moramo reći da su Rakovi u vezi odani i zbog toga zahtevaju odanost od svog partnera.

 

Ne postoji nikakva šansa da vas jedan Rak prevari, ali takođe ne postoji šansa ni da preko prevare pređe i da je oprosti. Ukoliko izneverite njegovu ljubav, gubite ga zauvek. On ume da voli do neba, ali kada ga izneverite, ume da ode zauvek. Mnogi ljudi shvate koliko on vredi tek onda kada ga izgube, ali tada obično bude kasno. Zato, ako ga imate u svom životu, čuvajte ga, jer vi u stvari imate svog ličnog anđela čuvara.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2