BIK: Mnogi pokušavaju da se TAKMIČE sa njim i da mu budu SLIČNI, ali niko NE MOŽE biti KAO ON – on je NAJBOLJI i JEDINSTVEN!

BIK: Mnogi pokušavaju da se TAKMIČE sa njim i da mu budu SLIČNI, ali niko NE MOŽE biti KAO ON – on je NAJBOLJI i JEDINSTVEN!

28. јуна 2020. Off By BOJANA

Bik je po elementu zemljani, po kvalitetu – fiksni, po temperamentu – melanholičan, po stilu izražavanja – introvertan, po načinu delovanja – pasivan, po vrsti – ženski znak. Vladajuća planeta ovog znaka je Venera. U rimskoj mitologiji Venera je Boginja ljubavi, umetnosti i lepote, simbolizuje svaku vrstu zadovoljstva i užitka (telesnog i duhovnog), estetsko izražavanje, lepotu, muziku, umetnost, nakit, sjaj, novac, bogatstvo, “materijalno carstvo”, raskoš.

 

 

Mnogi pokušavaju da se takmiče sa Bikom i da budu slični njemu, ali prosto je činjenica da niko ne može biti kao on. Bik je jedan zaista jedinstveni znak u Horoskopu i to po mnogo čemu. To je pre svega zbog toga što je Bik izuzetno hrabar čovek i njegovoj odvažnosti zaista nema kraja. Slobodno možemo reći da ne postoji hrabriji znak u Zodijaku od njega. Takođe možemo reći da se on ističe po mnogobrojnim plemenitim osobinama i da je po mnogo čemu originalan. Pre svega, možemo reći da je Bik osoba koja je samostalna i kojoj ne trebaju saveti drugih ljudi. Bik nikoga ne sluša! Jednostavno, on je sam svoj gazda i sam donosi svoje odluke. Na njega niko ne može uticati i on to nikome ne dozvoljava. Možda će on poslušati nečiji savet, ali će na kraju ipak uraditi po svom.

 

Mnogi ovu osobinu pripisuju njegovoj tvrdoglavosti i tvrdoj glavi, ali to više ima veze sa njegovim hrabrim srcem. Bik je neko ko uvek dobro planira svaki svoj korak i izuzetno racionalno koristi svoje vreme. Ono što može da učini danas, to nikada ne ostavlja za sutra. On vodi računa o svakom svom koraku i za njega je vreme veoma dragoceno. Pre nego učini bilo šta, on sve dobro isplanira i ništa ga ne može iznenaditi. I baš zbog toga je vrlo uspešan čovek. Poznat je takođe po tome da nikoga ne želi da sluša i da sam donosi svoje odluke, a u donošenju svojih odluka on prvenstveno sluša svoje srce. On smatra da svako ima pravo da svoj život živi onako kako mu odgovara i upravo zbog toga on svoj život živi onako kako misli da je za njega najbolje. Jednostavno, on nikome ne dopušta da se meša u njegov život, ali se takođe on ne meša u tuđe živote.

 

Njega nikada nećete čuti da vodi tuđe brige i abrove, ali to ne dozvoljava ni drugima. Ne može on nikome zapušiti usta, ali zato svojim poštenjem i bezprekornošću može da se bori protiv zlih jezika i da im ne da nijedan povod da ga ogovaraju. On drugim ljudima dopušta da rade ono što požele, ali zato nikome ne dopušta da mu govori šta on treba da čini u svom životu. Zahvaljujući tome što je veoma hrabar i uporan možemo reći da je veoma uspešan čovek. Poznat je po tome da je veoma ambiciozan i da nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Jednostavno, kada on nešto poželi, nikoga u tome ne može zaustaviti. Ako nešto dovoljno želi, onda će to sigurno na kraju to i dobiti. On je veliki borac i spreman je da se bori do poslednjeg daha, kako bi dobio ono što poželi. Svi oni koji ga dobro poznaju znaju koliko je on hrabar i istrajan čovek i zbog toga ga izuzetno cene.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2