-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Žena BIK: Ona je i NEŽNA i JAKA, ali nikada SLABA. Svima uzvraća MILO ZA DRAGO!

Žena Bik najviše ceni istinu i stabilnost. Ništa ne može biti vrednije od istine! Zapamtite njenu vatrenu narav, postoji ogromna strast koja leži ispod mirne i stabilne fasade. Žena u znaku Bika jednostavno nije otključana za ceo svet koji je okružuje.

Strastvena i uvek nežna, ali kada treba jaka. Ona jedino nikada nije slaba i nikome neće dozvoliti da je gazi. Ona svima uzvraća milo za drago!

 

 

 

 

Žena Bik je poznata kao veoma istrajna i tvrdoglava dama, koja ume da se izbori za ono što želi. Ono što ona naumi i zacrta, to ume i da dobije. Ona je neko ko nikada ne diže ruke od nekoga ili nečega do čega joj je stalo. Takođe moramo reći da ova dama nikada ne odustaje i to pre svega zahvaljujući svojoj upornosti. Ona je neko ko će da ide i glavom kroz zid, ali je takođe spremna da snosi posledice svojih grešaka. Takođe moramo reći da je ova dama izuzetno dobar čovek. Nikada nikoga neće namerno povrediti. Ono što ne želi njoj da se desi, ona to nikada neće uraditi nekoj drugoj osobi. Ona zna da sudbina svima uzvraća po zasluzi, ali to ne važi u onim sitacijama kada se brani i kada je nepravedno napadnuta. To što ne odustaje lako, ne znači da igra prljavo, već do svog cilja uvek dolazi na fer i pošten način. Kada nešto zacrta i zamisli, nikada nema nameru da odustane. Za nju ne postoje reči „nemoguće“ i „ne mogu“.

 

 

U stanju je da bude veoma lukava i to je nešto što je razlikuje od svih drugih žena. Što se tiče ljubavi, ova dama nije fatalna zavodnica, ali svakako će umeti da zavede onog muškarca kojeg poželi. Ona kraj sebe želi muškarca koji će biti spreman da za nju učini sve. Da je voli, da joj da dušu i da učini sve moguće i nemoguće za nju, jer je i ona sama takva u ljubavi. Kada voli, ona voli do kraja i daje sebe u potpunosti. Ona nikada ne odustaje od onoga do čega joj je stalo. Nikada u životu ne spušta svoje ruke, ali ni svoj pogled, jer se ničega ne stidi. Ona zna koliko vredi i koliko je poštena i zato je ponosna na sebe i svoja dela. Svesna je da i ona ima određene mane i spremna je uvek da se menja. Međutim, nikada ne bi dozvolila da je partner promeni. Ona je neko ko tera po svome i ne odustaje baš nikada od onoga do čega joj je stalo.

 

 

Moramo reći da ova dama važi za jednu veoma odanu i vernu ženu. Šanse da ona nekoga prevari su veoma male. U ljubavi joj je važno da kraj sebe ima partnera koji je voli iskreno. Međutim, takođe je potrebno da ima i razumevanje i podršku. Njoj treba muškarac koji će prvenstveno da bude njen prijatelj, jer smatra da nijedna veza ne može da uspe ako partneri nisu prijatelji. Žena Jarac je takođe dobar prijatelj i neko kome možete poveriti svaku tajnu. Ona jednostavno nikome ne ume da zabije nož u leđa. Međutim, ako je neko povredi, ona je spremna da uzvrati istom merom. I zato budite sigurni da će vam ova dama vratiti milo za drago i zub za zub.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img