Žena BIK: Ona je DIVNA i ODANA, ali OPASNA ako je POVREDIŠ!

Žena BIK: Ona je DIVNA i ODANA, ali OPASNA ako je POVREDIŠ!

29. јуна 2020. Off By BOJANA

Žene koje su rođene u periodu između 22. aprila i 21. maja pripadaju zodijačkom znaku Bik. S obzirom da je ovo zemljani znak kojim vlada planeta Venera, možemo reći da su žene rođene u znaku Bika veoma osećajne, nežne i romantične.

 

 

Žena Bik je prava lepotica koja će svakog muškarca ostaviti bez daha. Njen fizički izgled je veoma privlačan i ona je izuzetno otmena, šarmantns i senzualna žena. Sa druge strane, ona je veoma krhka i nežna žena kojoj su u životu potrebni pažnja i ljubav. Ova žena pomalo deluje i zagonetno i mistično i mnogi misle da je teško osvojiti, ali u suštini ona je veoma srdačna i otvorena žena, koja ne ume da sakrije svoje emocije. Žena Bik je nežna i suptilna dama koja uživa u romantičnim udvaranjima, ali retko kada ulazi u vezu pre nego što dobro upozna svog partnera. Nikada se neće prepustiti pre nego što ga upozna i dobro proceni njenogv karakter. I tek onda, kada bude sigurna da je napravila pravi izbor, ona će se njemu prepustiti.

 

U ljubavi nije ljubomorna, osim ako je partner ne isprovocira i ne dovede u takvu situaciju. Veoma je velikodušna prema svom partneru i vrlo često stavlja njegove potrebe ispred svojih. Ono što ona nudi u ljubavi je jedan stabilan odnos, pun razumevanja. I ona ne zahteva puno za sebe. Spremna je uvek da neguje svoju vezu i da brine o svom partneru. Takođe je spremna da ga iznenađuje raznim romantični sitnicama i sitnim nežnostima. Međutim, mora osetiti da se isto toliko i njen partner bori za nju i njenu ljubav. Njeno tajno oružje u osvajanju je vedrina i razdraganost. Ona je jedna čvrsta i stabilna žena koja nije previše zahtevna. Takođe je veoma senzualna i ženstvena i veoma je jake volje. Njoj je veoma lako verovati i računati na nju.

 

Međutim, ona ne veruje previše svom partneru, jer je imala dosta neprijatnih iskustava u životu. Ona može biti vaš savršeni partner ukoliko ste iskreni i verni. Vernost je za nju veoma bitna, jer ova žena može da oprosti mnogo toga, ali nikada prevaru. Ona uvek polazi od sebe i vrlo dobro zna da ona nikada ne bi prevarila svog partnera. Upravo zbog toga, ona ne prašta prevaru! Ova žena nije sklona flertu i njoj preljuba nikada nije ni na kraj pameti. Ona kraj sebe uvek ima partnera sa kojim je zadovoljna i zato nema potrebe da ga vara. Slobodno možemo reći da je ona najvernija žena Zodijaka. Jednostavno ona tuđe neće, ali ono što je njeno spremna je i životom da brani. Možda ona na prvi pogled izgleda kao nevino i krhko biće, ali je zapravo izuzetno mudra žena, od koje ne možete ništa sakriti. Ne postoji taj muškarac koji ovu ženu može prevariti, a da ona to ne sazna.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2