spot_img

Podigni glavu, ne duguješ nikom ništa, jedino si dužna sebi da budeš srećna!

Nikome ništa ne duguješ! Samoj sebi duguješ da budeš srećna i da radiš na sebi i svojoj sreći. Zato podigni glavu, nisi dužna nikome da polažeš račune.

 

Dužna si samo sebi i prvenstveno sebe moraš učiniti zadovoljnom i srećnom. Od vas ne zavisi to da li ćete biti u životu bogati i uspešni, ali svakako zavisi to da li ćete biti srećni. A srećan je onaj čovek koji je na pošten način gradio svoje puteve i koji se ne osvrće. Zato, ukoliko ne duguješ nikome ništa podigni glavu i bori se za svoje ciljeve. Dužna si samo sebi, a sebi najviše duguješ sreću. Ako ne znate šta da radite, radite ono što najbolje znate. Ipak ste samo vi odgovorne za vaš život. Odvojite stvarnost od fikcije, lični pogled od dokaza. Uzmite samo ono što vam treba i ne bojte se pogrešiti. Život je nepredvidljiv, ali bez obzira na to, u njemu se može razlikovati nekoliko važnih ženskih principa. Shvatite ih i prihvatite, a oni će vas učiniti srećnijima.

 

 

1. Ne treba vam ničija dozvola; Nemojte čekati da vam neko kaže šta možete,a šta ne možete da uradite. Imate apsolutno pravo da u životu radite ono što želite i kada želite. To je naše prirodno pravo a ne nešto što nam je dato.

 

 

2. Nikome ništa ne duguješ; Niko ne živi za vas, jer niko nije vi. Možete osetiti samo vlastitu sreću, pa je i sami morate organizovati. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo, naročito ne ljubav.

 

 

3. Ne obraćajte pažnju na tuđe mišljenje; Potoji mnogo ljudi kojima nije stalo do vas i vaše sreće, već ih samo zanima šta se dešava u vašem životu. Ali postoje i oni kojima je zaista stalo do vas i kojima je važnije da znaju ko ste i kako ste, nego šta i koliko imate. Ove druge dobro čuvajte, a one prve izbacite iz svog života.NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI …

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img