spot_img

JARAC: Ume da voli DO NEBA, ali ume i da bude GORI OD ĐAVOLA ako treba!

Osobe rođene u znaku Jarca su u ambiciozne, odlučne, praktične, korisne, verne i snalažljive. Ne postoji znak u Zodijaku koji je sličan Jarcu kada je ljubav u pitanju.

 

Ne postoji niko ko ume da se bori za ljubav kao jedan Jarac. On je neko ko zaista ume da voli do ludila, ali ne dozvoljava nikome da mu gazi srce. On je čovek koji će vam dušu dati, ali će vam isto tako dušu i uzeti. Jarac je neko ko je poznat po tome da nikada ne odustaje od onoga što sebi zacrta. Spreman je na sve kako bi osobu koju želi imao kraj sebe. Međutim, nikada neće dozvoliti da se neko igra sa njim i njegovim emocijama. Ako ikada posumnja u nečiju ljubav u stanju je da ode i okrene leđa toj osobi za sva vremena. Njemu nije problem čak i da zbog ljubavi pogazi svoj ponos. Međutim, u svemu tome on ima granicu. Ako nije voljen i cenjen onako kako to zaslužuje u stanju je da tu osobu precrta.

 

Čak i da nekoga voli najviše na svetu okrenuće leđa toj osobi. Kada se jedan Jarac zaljubi on ume da usreći svoju voljenu osobu kao niko na svetu. Držaće je kao malo vode na dlanu i biće veran kao niko drugi, jer Jarčevi su prosto takvi. Kada oni vole spremni su na sve, ali su isto tako spremni da vrate milo za drago ako shvate da se neko sa njima igra. Jarac nije zlopamtilo, ali u svemu ima granicu i kada neko tu granicu pređe – tu je kraj. Ume da voli do bola i ludila, ali nikada neće dozvoliti da mu neko srce gazi. Veoma mu je važno da svoj život provede kraj ljudi koje voli i samim tim se uvek bori za njihovu sreću. Jarčevi su neko ko nikada neće poželeti nešto što je tuđe, ali isto tako umeju svoje životom da brane. Moramo reći da su Jarčevi takođe veoma dobri kao prijatelji. Jednostavno, svi oni koji njegovu ljubav zasluže imaće kraj sebe najboljeg prijatelja i partnera.

 

 

Jarac zaista ume da voli, ali takođe ume da okrene leđa i da ode. On zna da čuva one koje voli i da ih usrećuje, ali uvek misli i na sebe. Kada nečije ponašanje pređe određene granice, Jarac vrlo dobro zna da tada treba da ode. On je zaista divno biće, ali nikome ne dozvoljava da se igra sa njegovim srcem. U stanju je da da svoju dušu onim osobama koje voli i da im srce pokloni na dlanu. Ali je isto tako, kada ga neko za dušu ujede, u stanju da vrati milo za drago. Ume da prašta kao niko drugi, ali kada mu jednom pukne film onda je tu kraj za sva vremena. On je čovek koji ume da vam da dušu, ali će vam isto tako dušu i uzeti. S vremena na vreme mogu biti stidljivi, konzervativni i dosadni, ali to je samo pre nego što dobiju dovoljno samopouzdanja da se otvore.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img