spot_img

EVO KOJI SU NAJSREĆNIJI DATUMI U DECEMBRU 2022, DOBRO IH ISKORISTITE – Dani koji donose najviše sreće i prilika za ljubav!

 

Decembar 2022. godine je poslednji mesec pred ulazak u novu godinu, zato je važno da ga iskoristimo da završimo sve ono što smo započeli, oslobodimo se svega nepotrobnog i negativnog, a otvorimo vrata u 2023. za sve ono novo i sjajno što nam život donosi. Za ove poduhvate iskoristite najsrećnije i najuspešnije dane prema mišljenju astrologa u decembru.

Horoskop otkriva koji su najsrećniji datumi u decembru 2022. godine:
1. decembar – Venera je u opoziciji sa Marsom – Prvi dan zime biće energetski veoma povoljan, jer će proći pod okriljem veoma jakog aspekta između dve planete dijametralno suprotne od nas, koje se, pored toga, nalaze što bliže Zemlji. Opozicija znači da će biti samo na različitim stranama, što će izjednačiti i uskladiti njihov energetski uticaj. Astrolozi preporučuju da 1. decembar provedete okruženi rođacima i prijateljima. Ovo je divan dan za ljubav, podizanje odnosa na novi nivo. Harmonični Mars i Venera podsećaju nas koliko je važno i rasterećujuće da zamolimo jedni druge za oproštaj.

5. decembar -Neptunovo nije više retrogradan, kreće direktno – Neptun će 5. decembra započeti direktno kretanje, koje će izazvati buđenje dobrote i empatije kod ljudi. U svetu će biti mnogo manje laži i pretvaranja. Ovaj efekat će biti veoma jak i primetan u prvim danima direktnog kretanja ove planete. Ovo je trenutak da se oslobodite negativnih energija i da se odbranite od toksičnih ljudi koji vas sabotiraju.

8. decembar – opozicija Sunca i Marsa – Ovoga puta Mars zajedno sa Suncem donosi izuzetno emotivan dan, u kojem će biti korisno priznati svoju ljubav, podeliti osećanja sa srodnom dušom, steći nove prijatelje. Sunce i Mars će stvoriti idealne uslove da pronađete nove izvore sreće, inspiracije i motivacije. Loše uspomene će verovatno izbledeti u pozadinu.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img