spot_img

ŽENA ŠKORPIJA: Ume da se izbori za sebe, napornim radom! ONA nikad NE ODUSTAJE ni od sebe ni od drugih!

Žena Škorpija je uspešna i naporno radi da ostvari svoje snove, ali isto tako boriće se za one koje voli i držaće se uz vas kroz teške trenutke i sve prepreke. Ona je žena koja ne odustaje ni od sebe ni od drugih.

 

Zodijačkim znakom Škorpija vladaju dve planete, Mars i Pluton; Mars je planeta agresije i akcije, a Pluton je planeta moći i transformacije. Ove planete utiču na karakter žene Škorpije, čineći je tipično temperamentnom (poput Marsa), ali i rezervisanom (zbog Pluton). Kao fiksni znak, Škorpija je odlučna u ostvarivanju svojih ciljeva i želja, te napredovati držeći se tradicije. Ali Škorpija je takođe duboko emotivan i intuitivan znak, jer je vodeni znak.

 

ŽENA ŠKORPIJA: UOPŠTENO

Žena Škorpija poznata je po tome što je odana prijateljica i podrška koja intenzivno oseća emocije i ima tamnu crtu koja leži tik ispod površine. To je čini jednim od najtajanstvenijih i najatraktivnijih znakova Zodijaka. Njen simbol je škorpija, koja igra u ovom znaku i daje malo uboda. Ona će čekati da napravi svoj potez i osveti se. Ali, iako su osvetoljubive, ljubomorne, tvrdoglave i intenzivne, žene Škorpije imaju meku stranu. Ove dame su inteligentne, odane, hrabre i vrlo intuitivne. Dama Škorpija uživa u raskošno hrabrom načinu života. Srećom, ona ima ambicioznu narav kao žilet, pažljivo procenjuje situacije pre nego što uskoči i rutinski svladava ogromne prepreke. Ova žena se može brinuti o sebi.

 

ŽENA ŠKORPIJA U LJUBAVI I VEZAMA

Izlazak sa ženom Škorpijom dolazi s mnogo uspona i padova. Kada traži svog idealnog partnera, želi iskustva puna uzbuđenja i isprobavanja novih stvari. A budući da jako želi autentičnu emocionalnu vezu, tražiće potencijalne partnere koji se prema njoj ponašaju dobro, romantični su i nikada joj neće lagati. Ali, nakon što njen potencijalni partner prođe fazu prvih utisaka, može doživeti trenutke frustracije, obično zbog pogrešnog razumevanja Škorpijinih nenamerno bockavih crta ličnosti, reči i dela. Kada pronađe svog idealnog partnera, emotivno ulaže u njih i vezu. Partneru daje do znanja šta očekuje od njega i pokazuje svoju odanost kroz dela ljubavi. Zaljubljena Škorpija je duboko vatrena i odana, puna hvale i misterije. Ali ako je partner povredi ili joj laže, ona postaje njegov najveći neprijatelj. Budući da tako intenzivno oseća svoje emocije, njen partner može očekivati ​​ljutnju i osvetu. U vezi, ova je žena potpuno posvećena svojoj ljubavi, ali je sklona tajnovitosti i skrivati ​​svoje emocije iz straha da ne bude povređena. Sve to radi u nastojanju da se zaštiti, ali može iritirati partnera ako ne zna komunicirati bez dugih razgovora i reči.

 

 

Najbolji način da se nosite sa njom je samo da je saslušate i uveriti je u svoju odanost. Žene Škorpije takođe mogu biti posesivne i ljubomorne u vezama, ali sve dok im se uzvraća ljubav i odanost, neće biti mnogo problema koji se ne mogu prevladati. Uz kompatibilnost sa Škorpijom, ovaj znak se odlično slaže sa vodenim znakovima Rak i Ribe, kao i sa zemljanim znakovima Devicom i Jarcem. Rak je duboko emotivan poput Škorpije i ceni odanost i vernost u romantičnim vezama; Ribe su kreativne i pune razumevanja i pružaju Škorpijama brigu koju toliko žele; Devica je inteligentna i odana, a veza ima potencijal da traje zauvek; Jarac je odlučan i vrlo pošten, ima kvalitete koje Škorpija najviše ceni.

 

KARAKTER ŽENE ŠKORPIJE

Žena Škorpija ima mnogo simpatičnih osobina u svom karakteru, uključujući ambicioznost, puna je mašte, vatrena, odana i poštena. No, nijedan horoskopski znak nije bez tamne strane, a Škorpije su ljubomorne, tvrdoglave, osvetoljubive, intenzivne. Kao jedan od najodanijih znakova, nakon što je potpuno predana, verne su do kraja života. Budući da je tako teško pridobiti njihovo poverenje, ako vam Škorpija dopusti da vidite njenu ranjivost, stvarno joj je stalo do vas. Uz to, one takođe cene iskrenost i nisu sklone lažima; ako pronađu partnera kako im laže, to nije lep prizor. Škorpije su takođe hrabre i prve se upuštaju u tešku situaciju. To utiče na njihovu odlučnost da ostvare svoje ciljeve i šta god zacrtaju. Ali Škorpijina tamna strana nije nešto što želite iskusiti. Mogu postati toliko preplavljene svojim emocijama da su sklone ljubomori. Sklone su zameriti i izdaju bilo koje vrste shvataju ozbiljno. Svojom tajnovitošću, tvrdoglavošću i kontrolisanim ponašanjem pokušavaju se staviti ispred sebe, držati se svojih ideja i vrednosti i dobiti prednost.

 

ŽENA ŠKORPIJA I POSAO

 

Škorpijina odlučnost je nešto se isplatila u njihovoj karijeri. One su više nego spremne i sposobne za postizanje ciljeva, dosledan rad i dovršavanje zadataka. Na radnom mestu, njihovi saradnici ih mogu smatrati pomalo nepokolebljivim, ali to je samo zato što se posvećuju svom poslu. Međutim, Škorpiji neće biti dobro u okruženju u kojem nisu glavne. Njihova potreba za kontrolom znači da žele donositi odluke, a takođe imaju tendenciju manipulisanja drugima kako bi dobile ono što žele. Jednom kada Škorpija želi nešto postići, učiniće sve što je potrebno da postigne svoje ciljeve, čak i ako to znači žrtvovanje potreba drugih. Idealne karijere za žene Škorpije uključuju nešto u medicini, istoriji, psihologiji, pravu, socijalnom radu, istraživanju, terapiji i obrazovanju. Potrebna joj je karijera u kojoj može ostvariti svoj puni potencijal, podeliti svoje znanje i uložiti svu svoju energiju u svoj posao.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img