28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

JELENA je žena NEVEROVATNE LEPOTE i do kraja godine je očekuje VELIKA SREĆA!

Malo koje srpsko ime može da se meri sa Jelenom. U poslednje vreme se devojčicama češće daju druge varijante ovog imena: Helena, Elena, Lena. 

ŠTA ZNAČI IME JELENA?

Ime Jelena je naš oblik oblik grčke Helene (‘Elenēē’), koji najverovatnije dolazi od grčkog ‘heliosa’ (ήλιος ) što znači ‘sunce’ – tačnije, „sunčeva svetlost ili svetlosni zrak“. Shodno tome, ime Jelena podrazumeva ženska bića koja sijaju od lepote ili su čak otelotvorenje ženske lepote. Od najranijih pisanih izvora do danas, ime Helena je vrlo često među hrišćanskim narodima. Ime je prvenstveno poznato po Homerovoj sagi Iliadi, u kojoj je Helena, kćerka vrhovnog boga Zevsa i Lede a supruga spartanskog kralja Menelaja, bila navodno najlepša žena na svetu. Ona se zaljubila u trojanskog princa Parisa i zajedno su pobegli za Troju a njeno bekstvo pokreće dug i krvavi rat između Grka i Trojanaca.

 

 

Ovo je žena koja zaslužuje svu sreću ovoga sveta, a to će i dobiti do kraja godine. Vreme je za mnoge uspehe i neverovatne, srećne trenutke. U nastavku pročitajte kakve to vrline još krase ovu neverovatnu ženu i šta je posebno očekuje do kraja ove godine.

 

 

Jelena je žena velikog srca prepunog velikodušnosti i svega onoga što je čini savršenom. Ovo je biće koje je i više nego savršeno u svakom smislu. Zaslužuje samo najbolje na ovom svetu i da bude srećna u apsolutno svakom trenutku. Naime, to će i dobiti i život će joj biti mnogo lepši i uzbudljivi.

LJUBAVNA HARMONIJA

 

 

Ako ste zauzeti

Vreme je da shvatite da kraj sebe imate nekog neverovatnog i posebnog. Ne dozvolite nikome i ničemu da stane na put između vas dvoje. Zaslužujete svu sreću ovoga sveta i uživanje u svakom zajedničkom trenutku. Zaista ćete biti srećniji nego ikada i ispunjeni ljubavlju zahvaljujući brižnom i odanom partneru.

 

 

Ako ste slobodni

Upoznaćete mnogo novih ljudi do kraja godine. Međutim, kada to najmanje budete očekivali, upoznaćete nekog posebnog. Imaćete mnogo toga zajedničkog, postojaće razumevanje i jednostavno ćete uživati jedno kraj drugog. Ova ljubav će biti posebna i treba da uživate u njoj u punom smislu. Trenuci koji su pred vama su samo vaši, iskoristite to maksimalno.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img