spot_img

Počela je VLADAVINA RAKA: Sezona Raka ima svojih SJAJNIH STRANA jer ćete osetiti ŽELJU da se POVEŽETE SA VOLJENIMA!

Početak vladavine Raka uvek predstavlja poseban astrološki događaj. Ovaj astro period stvara snažnu harmoniju koja nam može značiti za isceljenje, rituale, ljubav i radost.

 

U astrološkom smislu letnji solsticij označava prelazak sa površnog i okretnog Blizanca na emotivnog i romantičnog Raka, što pojačava želju za bliskošću sa voljenima. U ovom razdoblju nam svima treba više mira, tišine, blizina osoba kojima verujemo. Budi se mašta, romantično raspoloženje i potreba da volimo i budemo voljeni. Tokom sezone Raka, verovatnije je da ćete se kolebati između onoga šta se događa u stvarnosti i onoga šta se događa u vašoj glavi. Drugim rečima, ovo je razdoblje emocionalnih oscilacija. Sledećih 30 dana, do ulaska Sunca u domen Lava, biće odličan period za povezivanje sa najbližima. Sezona Raka ima svojih sjajnih strana jer ćete osetiti želju da se povežete sa voljenima.

 

 

Želećete da provodite vreme sa prijateljima i porodicom. Neki će poželeti da im se u život vrati bivša ljubav. Stoga se nemojte začuditi ako budete imali želju za izletom sa svojim najbližima ili izlaskom sa svojim prijateljima. Šta god da je, provođenje vremena s ljudima koje volite pomoći će vam da se osećate ispunjeno. U periodu vladavine Raka percepcija će vam biti izoštrenija, a intuicija usklađenija sa tuđim mentalnim stanjima.

 

Bićete osetljiviji na vibracije iz okruženja i sposobniji da prepoznate ono što drugi osjećaju i žele. Narednih nedelja mnogima će porasti zanimanje za proučavanje porodičnog stabla, gledanje i slaganje starih slika, traženje bivših ljubavi, prijatelja, kolega… Jednostavno, poželećete da znate gde je ko i čime se bavi, pa makar se nikome od njih ne javili. Neki će udomiti napuštenu ili bolesnu životinju, ponuditi pomoć izbeglicama i žrtvama nesreća ili donirati staru odeću. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img