spot_img

Izaberi jednu TAROT KARTU i saznaj koja je NAJLEPŠA STVAR koja će ti se desiti u životu!

 

Od svih karata, tarot karte imaju najznačajnije simbole.

 

Mnogi stručnjaci godinama proučavaju kako se podjednako koncentrisati na svaku kartu i na njihovo značenje. Nije lak zadatak razumeti i prepoznati značenje tih karata jer se njihovo značenje nalazi na višem nivou i svaka ga karta sadrži u sebi. Tarot karte su najbolji odabir, jer daju najjasniju viziju. Upravo zbog toga smo mi priredili ovaj test za vas. Na slici se nalaze tri tarot karte. Inače, predviđanje pomoću 3 izvučene karte veoma je popularno kod većine gatara. Izaberite jednu tarot kartu i saznajte koja je najlepša stvar koja će vam se desiti u životu.

TAROT KARTA BROJ JEDAN:

 

Broj jedan ljudi uglavnom biraju bez puno razmišljanja, ali vi ste pravi srećnik što ste baš ovaj broj izabrali. Vi ste neko ko ima veliko srce i vama je najvažnije da usrećite ljude koje volite. Vama je porodica broj jedan u životu i za vas je najveći uspeh da svoje voljene vidite zadovoljnim, srećnim i nasmejanim. Vaša najveća želja u životu je da pronađete srodnu dušu, sa kojom ćete moći da osnujete svoju porodicu. Vama treba neko ko će biti tu u najtežim trenucima, da vam da podršku i snagu i da vam bude vetar u leđa. Vi to i zaslužujete.

 

Zato vas do kraja ove godine očekuje jedan veliki trijumf u ljubavi. Ne samo da ćete pronaći svoju srodnu dušu, nego je velika verovatnoća da ćete se ostvariti kao roditelj. Dete je najveća sreća za svakog čoveka i upravo će ovo biti najlepše stvar koja će se vama desiti. Kada se budete ostvarili kao roditelj, tek tada ćete biti u potpunosti srećni. Za one ljude koji su to već ostvarili, moramo reći da bi bilo lepo da već danas krenete da se pripremate za drugu bebu.

TAROT KARTA BROJ DVA:

 

Vi ste neko ko je često u dilemi i ko jako teško može doneti odluku da li poslušati srce ili razum. Zato često donosite odluke shodno tome u kakvoj se situaciji nalazite i kako se u nekom trenutku osećate. Jako ste dobra osoba i krug vaših prijatelja je ogroman, oni uživaju u ljubavi i pažnji koju im vi pružate.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img