spot_img

10 NEOBORIVIH DOKAZA da je SAVRŠENA ŽENA rođena u znaku VODOLIJE!

Tu količinu ljubavi koju vam može pružiti žena Vodolija, ne može vam niko pružiti. Svakako je jedna od najboljih majki i supruga horoskopa.

 

Kada se ona zaljubi, ona svog partnera obožava, pruža mu sve što mu je potrebno, od ljubavi do najukusnije hrane. Kada deca dođu na svet ne postoji ništa što joj je bitnije od njih. Vodolija ne da na sebe i svoju decu, ona štiti svoju porodicu, a od muškarca traži da bude podjednako jak koliko i ona. Žena Vodolija bezuslovno voli, a ne traži ništa za uzvrat. Jednostavno pruža sve što joj je potrebno. Obožavaćete je, a nikada neće biti potrebno da vam da neki poseban povod za to. Jačina i stabilnost žene Vodolije upravo su ono što je čini jednom od najboljih supruga horoskopa.

 

Njena odgovornost, dužnost i posvećenost neće dopustiti da se plamen ljubavi ikada ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednoga dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati. I nikada ne sumnjajte u njih, jer su veliki borci! Od života žele jako puno i daće sve da to i ostvare.

 

Ovo su njihovih 10 najjačih karakternih osobina:

 

 

Smisao za humor

Žene Vodolije imaju bogat smisao za humor, a često se uopšte i ne trude oko toga. Humor je jednostavno u njima i uvek će ceniti nekoga sa istom osobinom. Zbog toga je u njihovom društvu jako zabavno, a one više od svega vole da nasmeju ljude oko sebe. To je i razlog zašto imaju toliko puno prijatelja, ali i udvarača.

 

Hrabrost

Žene Vodolije su jedan od znakova koji obožava avanture i život na ivici, a razlog je taj što vole da eksperimentišu i isprobavaju nove stvari u životu. Ako nešto ne trpe, to su utabane staze kojima svi prolaze, pa zato one stvaraju svoje. Hrabre su, ponekad više i od muškog predstavnika ovog znaka.

 

 

Nezavisnost

Nema većeg ljubitelja slobode od žene Vodolije i neće je se odreći ni zbog čega i ni zbog koga na svetu. Vrlo je snažna i ima hrabrosti da bude sama, čak i kada ne može da se osloni ni na koga osim na samu sebe. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img