spot_img

JARAC je POŠTEN, VELIKODUŠAN i BRIŽAN, a ponekad veoma TVRDOGLAV!

Poštenjem dolazi do svega. Jarac ima neverovatan karakter. Ono što naumi to i ostvari. Čvrsto stoji iza svojih reči i iza svojih dela.

 

Ako nekada i pogreši, prihvatiće i priznati grešku i tražiti najbolji način da je ispravi. Jako se oseća loše kada nekoga povredi, iako to ne radi nikada namerno. Ali kao što može da se desi svakome, ponekad se desi da i on nekoga povredi nenamerno i slučajno. Tada će toj osobi pokazati duboko kajanje za svoja dela. Njegova duša neće se smiriti sve dok ne vidi da mu je oprošteno. Jarac smatra da je karakteran čovek častan čovek. To je načelo po kojem Jarac živi. Njegova čast i ponos su često ispred svega. Pre će biti na gubitku nego pogaziti svoju reč.

 

Poštenjem dolazi do svega.

Ne prlja svoje ruke zbog svog uspeha. Sve što ima postigao je na pošten način i zato niko nema pravo da ga vuče za rukav. Poštenje je jedna divna vrlina koja krasi svakog Jarca. Vrlo su iskreni i trude se da se sve odvija pošteno i časno, jer su i oni upravo takvi. Tvrdoglavost kod Jarca nekad je vrlina, ali je ponekad i mana.

 

Svaki Jarac ima svoju dozu tvrdoglavosti.

 

Neko više, a neko manje. Ali su svi uglavnom tvrdoglaviji od ostalih znakova. Često su i vrlo uporni. U stanju su ponavljati nešto sve dok to ne dovedu do savršenstva. Svaki detalj im je bitan i nikada neće nešto napraviti polovično. Ili će ispasti savršeno ili će se pretrgnuti da ispadne savršeno i za to neće žaliti ni vremena ni truda.

 

Zbog svog čvrstog karaktera mnogi će misliti da Jarac nije osećajan. Međutim, Jarac je vrlo brižan i emotivan i vrlo lako se veže uz nekoga.

 

Teško živi sam i mora imati nekoga koga voli uza sebe. Sa takvom osobom pored sebe oseća se srećno, zadovoljno i potpuno. Uvek teži da osoba koju voli ostane prisutna u zajedničkom životu do kraja. Jarac nije tip koji će često menjati svoje partnere. Ne upušta se često u površne ili tajne veze. Radije je sam sve dok ne pronađe osobu koja će osvojiti njegovo srce. Od partnera ne traži puno, a sve što traži i očekuje, isto će i sam pružiti. Najbitnije mu da je ga partner voli, podržava i razume. U vezi je spreman i na kompromise, pa čak ume i da prećuti da bi spasio dobre i skladne odnose i da se razgovor ne razvije u svađu. Preguraće i progutaće Jarac puno toga samo da partner bude uz njega za ceo život.

 

Vernost je svakako jaka karakterna osobina svakog Jarca.

Kada naiđe na osobu sličnu sebi tada počinje njihov idilični i fantastični zajednički život. Karakter! Upravo je to njegov najveći kvalitet i upravo je to ono što ga izdvaja u odnosu na druge ljude. Jarac je čovek koji se ne menja upravo zbog svog karaktera, on mu to ne dozvoljava. Teški a tako topli, samo treba malo zakopati ispod površine ozbiljnosti i nailazi se na rudnik nesipoljenih emocija koje čekaju da budu pronađene i iskopane.

 

Doslednost je ono što ih krasi i uništava.

Jarac je zaista neko ko je stvoren za ljubav. On je spreman da učini sve zarad sreće voljene osobe. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,433PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img