Home HOROSKOP Horoskop otkriva – Evo koje piće najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Horoskop otkriva – Evo koje piće najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

0
Horoskop otkriva – Evo koje piće najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Svako od nas ima omiljeno pice procitajte koje vas znak voli…

Ovan

Oni vole da probaju nove ukuse, pa je zato isprobavanje novih koktela nešto u čemu uživaju. Važno je da kokteli nisu previše slatki i dosade im ako ih piju previše često. Ovnovi imaju veliki kapacitet za koktele, jer se ne opijaju lako.

Bik

Bikovi su veseli, ljubazni ljudi koji uživaju da se zabavljaju sa svojim bliskim prijateljema. Oni uživaju u luksuzu, tako da će uvek naručiti viski. Ako nema ništa od njihovog izbora, oni neće piti bilo šta. Bikovi treba da vode računa o količini, jer oni obično jedu i piju previše.

Blizanci

Oni su veoma komunikativni, otvoreni i zvezde su u svakom društvu. Nakon nekoliko pića, oni će razgovarati i flertovati sa strancima. Idealan napitak za njih je liker od trešnje, ali će rado uzeti bilo kakvo crno vino.

Rak

Rakovi su impulsivni, vrlo emotivni i skloni su promenama raspoloženja. Kada piju, oni mogu da se ponašaju teatralno. Oni vole fina italijanska vina, ali takođe vole slatke voćne likere.

Lav

Lavovi su velikodušni, zabavni i kreativni i vole da kvalitetna pića piju sa svojim prijateljima. Idealan napitak za njih je džin, koji mogu da koriste na različite načine, od čistog do mešanja sa drugim pićima. Alkohol će podsticati njihovu lepu, zabavnu stranu, tako da su Lavovi omiljeni među svojim prijateljima pogotovo kada malo popiju.

Devica

Njihov izbor je klasičan džin tonik, jednostavna mešavina bez dodatnih kalorija. Ako preteraju u piću Device postaju potisnute, dok ponekad pomalo agresivna strana može da dođe do izražaja i one mogu vrlo lako ući u verbalne sukobe.Nastavak na sledecoj strani…