spot_img

ŽENA RIBA – Ako se u nju zaljubite, onda je to zauvek. Ženu ovog horoskopskog znaka ne možete da ne volite!

 

Ako ste upoznali ženu u ovom horoskopskom znaku, teško je da je volite, ali je nemoguće da je ne volite!

Ona je veoma posebna i za nju se možete vrlo lako vezati.

Ako ste se zaljubili u ženu rođenu pod znakom Riba, onda je ovo zauvek. A čak i ako krenete različitim putevima, sigurno ćete je dugo pamtiti. Njena energija je topla poput prvih zraka prolećnog Sunca, osvežavajuća kao prve kiša posle suše, radosna kao prvi sneg koji mekim pokrivačem pokriva zemlju.

Mistična moć žene Ribe leži u činjenici da se ona lako uvlači u srce osobe. Ribe su znak koje simbolizuje misteriju i romantiku. Njena priroda je gorka i slatka, jer njena ljubav može ne samo da opije, već i izazove i turbulencije.

Ribe su izuzetno osećajan znak i osećaju svoje partnere na potpuno drugačijem nivou od većine drugih ljudi. Imaju sposobnost da razumeju bez objašnjenja. Umeju da prihvate i osete celog partnera – sa svim njegovim nedostacima i prednostima. Ljubav koju žene ovog horoskopskog znaka daju ne može se uporediti ni sa čim.

Ribe za svoje ljubavnike postaju onaj uspavljujući san u kome nisu ni sanjali da budu. Stidljivo se smeju i daju vam osećaj topline i ljubavi. Ribe su veliki romantičari i sanjari. Ove žene se sa lakoćom kreću u svet fantazije koji ne samo da stvaraju, već i žive u njemu većinu vremena. Život sa njima je ljubav zbog koje srce treperi. Žene Ribe su neobične, lako se vežete za njih, čuvate ih i dugo pamtite.

Ovo su najženstvenije žene, i po izgledu i po ponašanju. Imaju obline, ali pošto veoma vode računa o liniji gotovo nikada nemaju problema sa viškom kilograma. Naglašene grudi, lepa kosa i zanosan, tajanstven pogled je ono što ih u svakom pogledu krasi.

Žena Riba je veoma senzualna, voli lepu garderobu i nakit. Međutim, nije joj bitno da prati modu nego osluškuje sebe i tako se i oblači. Graciozni pokreti, posebno lepa stopala i lepe noge ističe u prvi plan.

Ako SAVRŠENA ŽENA postoji, onda je rođena u znaku RIBE! Žena rođena u ovom znaku nije obična, ona je poput opijuma. Ko je jednom proba, postaje zauvek zavisan.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img