spot_img

Evo zbog čega je 10. 10. magičan dan – očekuju se tri važna događaja. Ako uradite ovo SREĆA ĆE VAS PRATITI NA SVAKOM KORAKU!

Danas je jedan od srecnih dana u mesecu  oktobru, on ima jaku moc DAN OGLEDALA. Period je odličan za donošenje važnih odluka koje mogu uticati na budućnost.

Danas je 10. 10. a ovakvi datumi se u numerologiji zovu danima ogledala. 10. oktobra svetom vlada broj 1. On ima svetlu i pozitivnu energiju, što omogućava lako rešavanje zadataka i izvršavanje obaveza. Energiju broja 1 prati i kiša meteora Drakonida, što ovaj dan čini najsrećnijim ovog meseca.

Ovo će biti najsrećniji dan u mesecu, a pošto je datum ogledala u ponedeljak, to je sjajan početak nove nedelje.

1. Pronađite svoju srodnu dušu

Ovo je savršen dan da svoje slobodno vreme provedete sa porodicom, rođacima i prijateljima. Posetite ih ili makar pozovite telefonom. Važno je da se održava duh zajedništva.

Jedinica takođe nosi energiju flerta, romantike. Odličan je trenutak za upoznavanje novih ljudi, imate sjajne šanse da među njima pronađete svoju srodnu dušu. U komunikaciji sa drugima pokažite ljubaznost, budite otvoreni, optimistični, vratiće vam se višestruko. Ako ste u braku, iskoristite dan za romantiku- idite na večeru, u bioskop, posvetite se jedno drugom, probudite uspavane strasti!

2. Priznjte ako niste u pravu

Ako ste pogrešili, nekoga nehotice povredili, uvredili, niste ispunili obećanje, zatražite oproštaj. Priznajte da niste bili u pravu, izvinite se. Ovo će vam pomoći da skinete teret sa svojih ramena. Jedinica podstiče ljude da priznaju svoje greške i grehe, a isto tako podstiče i druge da slušaju i da prihvate izvinjenje. Ako dođe do nesuglasica između vas i neke osobe, jedinica će vam pomoći da ih što pre rešite.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img