spot_img

ŽENA DEVICA – Žena koja može sve što poželi. Ona je STVORENA ZA LJUBAV.

Žena Devica je dama koja zna da pokloni ne postoje i zna da život nikome ništa ne poklanja. Upravo zbog toga se ona toliko hrabro i odvažno bori. Ona prosto želi da dobije sve ono što želi i to samo uz pomoć svoje borbe. Nikada život ženu Devicu nije mazio. On joj čak nije poklanjao ni ono što je zaslužila. Zapravo je život prema njoj bio nepravedan, ali je ona upravo zbog svega toga postala toliko snažna.

Žena DEVICA je poznata kao tolerantna i miroljubiva, ali zapamtite, SAMO JEDNOM će vam dati SVOJE POVERENJE! Ako ga izgubite, NIKADA ga više NEĆETE DOBITI NAZAD!

Emocije su nešto što je vodi kroz život i što oblikuje njen život. Devica je žena koja je spremna sve da učini za ljubav, jer je ljubav smisao njenog života. Ali, ko je jednom izda, za nju je mrtav čovek. Ove žene nisu ni preke, ni loši ljudi, ali jednostavno ne opraštaju ako ih neko izda i prokocka ogromnu količinu poverenja i ljubavi koju one pružaju. One su sposobne da ukažu maksimalno poštovanje prema svojoj porodici i prema svojim prijateljima, ali ukoliko osete da ih neko izdaje, onda ta osoba više za njih ne postoji. Ukoliko nekoga smatra za prijatelja, žena Devica je u stanju da učini sve za njega. Ona je neko ko je zaista veran do srži. Žena Devica važi za jednu od najodanijih i najpouzdanijih prijatelja među znacima Zodijaka.

 

 

Ukoliko joj proverite neku tajnu, možete da budete 100% sigurni da je ona nikada neće odati. Nikada neće doći u iskušenje da nekome kaže ono što ste joj poverili, pa čak ni onda kada se vaše prijateljstvo prekine. Ona je prijatelj koji će uvek da vas sasluša, da vam da savet i da ima vremena za vas. Za nju ne postoje nikakvi izgovori, ona svoju ljubav pokazuje svojim delima. Jedini uslov da budete njen prijatelj ili partner, jeste da je nikada ne izdate, jer kada je jednom izda neka osoba koju je ona smatrala prijateljem, ta osoba za nju više ne postoji. Jednostavno rečeno, ta osoba je za nju mrtva. Žena Devica takvim ljudima više nikada ne može dati priliku da uđu u njen život, jer ona vrlo dobro zna da onaj ko je jednom izda – izdaće je ponovo. Emocije su veoma bitna stavka u njihovom životu i teško praštaju kada ih neko povredi, naročito kada ih izda neko njima blizak.

 

One su veoma pouzdane i ni za šta na svetu ne bi izdale one osobe koje smatraju za svoje prijatelje. To isto važi i kada su partnerski odnosi u pitanju. Ukoliko ih neko povredi ili izda, one su sklone tome da se povuku u sebe. Jako puno vremena treba ovim ženama da se oporave od izdaje svog prijatelja ili partnera i da se vrate normalnom životu. To je upravo zbog toga što su one jako osetljive žene i sve primaju k srcu. Device su veoma tužne kada vide da se njihovo prijateljstvo ruši, a da znaju da tome nisu ništa doprinele. Poznate su kao miroljubive, ali svoje poverenje daće vam samo jednom. Poznate su kao veoma osetljive i krhke osobe, ali isto tako mogu biti veoma tvrdoglave. Kada one sebi zacrtaju nešto, spremne su to uvek da ostvare i da dokažu da su u pravu. Isto tako, kada neku osobu precrtaju, to je za njih kraj. Ta osoba je za njih mrtva za sva vremena! Žena Devica je neko ko može da bude primer i uzor drugim ljudima. Jako joj je važno prijateljstvo, kao i osobe koje su uz nju kada joj je to god potrebno. Ne prihvataju lažna prijateljstva, a od pravih prijatelja ne traže ništa osim iskrenosti.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img