spot_img

NAJMOĆNIJI DAN U GODINI 11.11. – Evo šta to znači i šta treba da uradite da bi vam krenulo u životu!

Pravo je vreme da napravite važan korak – počnite da radite na tome da se ono što želite i ostvari!

Druga polovina ove godine veoma je značajna u astrološlom smislu. Posle retrogradnog Merkura i retkog plavog Meseca, sada stiže numeroloski izuzetno važan datum, 11. novembar. 

Današnji dan svima nama pruža priliku da se uskladimo sa povoljnom energijom. Jedanaesti novembar je datum koji donosi najviše sreće u ovoj godini. Daje nam šansu da preokrenemo svoj život na bolje i postavimo temelje za naš sledeći hrabar potez.

Svetla i blistava energija 11. novembra poslužiće kao pauza od „kosmičkog haosa“ koji smo iskusili u poslednje vreme.

Numerologija 11.11.

Broj 11 u numerologiji predstavlja rast, buđenje i duhovnu vezu, pa dvostruki udar ove energije 11. novembra stvara moćnu priliku da stupite u kontakt sa svojim duhovnim ciljevima.

Jedanaest je glavni broj u numerologiji, koji se odnosi na masovne životne promene i mogućnosti koje nam iznenada postaju dostupne. Broj jedan odnosi se na nove početke i nove pokrete, a kada se ta cifra više puta pojavi u oređenom datumu energija se jača.

S obzirom na to da je danas jedanaesti dan jedanaestog meseca u godini, veruje se da je ovaj datum još dublje prožet značenjem broja, te da je ovo povoljno vreme za stupanje u kontakt sa vašom duhovnom stranom.

Numerološki, 11. novembar je vreme da stupite u kontakt sa svojom podsvesti, povežete se sa duhovnim carstvom i otvorite svoje srce mogućnostima. Zamislite 11. novembar kao vrata ka nepoznatom. Ako ste dovoljno hrabri da prođete kroz njih, mogu vas čekati sve vrste „nagrada“.

Kako iskoristiti energiju 11. novembra?

Spremni ste da radite sa energijom 11. novembra kako biste iskoristili njenu numerološku magiju?

Postoji mnogo rituala koji vam mogu pomoći da stupite u kontakt sa svojom mističnom stranom i usredsredite se na kristalno jasno oličenje svojih želja.

Počnite zaista da razmišljate o onome što želite. Nikada ne potcenjujte važnost jasnoće kada je reč o manifestaciji. Morate biti apsolutno sigurni u ono što želite. 

Ako su vam potrebna neka kosmička uputstva kada je reč o smirivanju vašeg uma upitajte se:

„Šta želim da promenim u sebi ili u svom životu? Kako se osećam? Kakav uticaj imam na svet?“Nastavsak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img