spot_img

Stereotipi o horoskopskim znacima, ko se stalno žali, a ko je kraljica drame?

 

Svi smo rođeni pod „vladavinom“ nekih zvezda koje imaju uticaj na naš karakter i na način na koji reagujemo na određene situacije, a svaki horoskopski znak ima neke negativne stereotipe koji ga obeležavaju.

Ovan

Svi misle da su Ovnovi prikriveni agresivci, pokretači problema, prvi u redu za nestašno ponašanje. Ali i oni imaju svoje granice. Vole da ulaze u sukobe, ali ne ulaze u one nepotrebne. Ne traže stalno probleme, ali isto tako im nije strano njihovo rešavanje malo agresivnijim pristupom.

BIK

Već i vrapci na grani znaju da su Bikovi tvrdoglavi. Ovaj stereotip nastao je iz defenzivnog ponašanja kojem Bik pribegava kada se oseća nesigurno i ugroženo. Bikovi su strpljivi, jaki i pouzdani, i definitivno osobe na koje se možete osloniti, a tvrdoglavost je za ove znakove samo i isključivo defenzivni mehanizam.

Blizanci

Ovi znakovi često se opisuju kao vrlo nestabilni. Zbog česte promene ponašanja ljudi ih mogu doživljavati kao osobe s više lica. Ovde ne govorimo o ozbiljnom psihičkom poremećaju ličnosti, nego o karakternim crtama i reakcijama u određenim životnim situacijama. Blizanci su sposobni da se brzo prilagode situaciji i postanu potpuno nove osobe kakve do sada još niste upoznali iako osobu znate dugo.

Rak

Rakovi su poznati po tome da se stalno žale. Znate one ljude kojima ne valja kada je toplo, a onda opet nije dobro ni kada je hladno. E, to su Rakovi. Ali pored toga, Rakovi su vrlo emotivni i predani znakovi. Kada su sigurni u to šta žele ne odustaju lako i vrlo su uporni.

Lav

Ako ste rođeni u znaku Lava za vas sigurno misle da ste kraljica drame koja mora biti u centru pažnje, ako se to ne dogodi nastaje nezadovoljstvo i panično traženje pažnje sa svih strana. Lavovi obožavaju pažnju, a glavni razlog leži u tome što žude za društvom i obožavaju da budu među ljudima pa kako bi to postigli moraju nekako skrenuti pažnju na sebe.

Devica

Device su glavni kritičari Zodijaka, osim toga veliki su perfekcionisti pa se mogu činiti i pomalo hladnim, poput robota. Ako uđete u njihov životni prostor videćete da je sve uredno i spremljeno i da svaka stvar ima svoje mesto na kojem stoji. Ali Device mogu biti i vrlo brižni partner.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img