Home HOROSKOP BLIZANCI, DEVICA I JARAC – Ovim znacima horoskopa u APRILU PROŠLOST KUCA NA VRATA. Moraće da se suoče sa senkama iz starih vremena!

BLIZANCI, DEVICA I JARAC – Ovim znacima horoskopa u APRILU PROŠLOST KUCA NA VRATA. Moraće da se suoče sa senkama iz starih vremena!

0
BLIZANCI, DEVICA I JARAC – Ovim znacima horoskopa u APRILU  PROŠLOST KUCA NA VRATA. Moraće  da se suoče sa senkama iz starih vremena!

 

Ovim znacima pocetak aprila donosi stare ljubavi, neki se secati gresaka iz proslosti i shvatiti da treba da ide napred , dok ce drugi se obradovati staroj ljubavi….

Astrolozi ističu da će se neki horoskopski znakovi suočiti sa prošlosti u aprilu 2023. godine. Iako bi prošlost trebalo da ostavimo iza sebe kako bismo se fokusirali na ovde i sada, ona ima običaj da se uvuče u sadašnjost i iznenadi nas. Ipak, ponekad je i važno podsetiti se prošlosti kako bismo se setili i nekih starih lekcija i pouka i primenili ih u sadašnjosti. Možda postoji i tema iz prošlosti koju treba da zatvorimo, a zatim da otvorimo jedno novo poglavlje.

Blizanci

– Donošenje ishitrenih odluka rezultira žaljenjem. Ponekad odlučite da ispravite svoje postupke, ali ponekad jednostavno nastavljate sa svojim životom i pokušavate da zaboravite svoje greške. Možda ponavljate isti obrazac, a da toga niste ni svesni. Ovo je vaša prilika da isprobate nešto novo i napravite neke promene. Razmislite kako drugačija tačka gledišta može uticati na vaše odluke i kako vi možete uticati na svoje ponašanje. Iskoristite ovu priliku da isprobate nešto novo. Ovo je odlično vreme da naučite nove veštine i promenite svoje ponašanje. Prepoznajete mudrost u učenju iz prošlih grešaka i birate da ih prihvatite radije nego da vas zastrašuju.

Devica

– Ovog meseca imate priliku da iskoristite taktičku strategiju za suočavanje sa svojom prošlošću. Povremeno je korisno razmišljati o prošlosti, prisetiti se svojih iskustava, a zatim primeniti te lekcije na ovde i sada. Napravite potrebna podešavanja. Održavanje fleksibilnog načina razmišljanja je ključno za napredak. Vratićete se na pravi put ako možete da se prilagodite. Najverovatnije imate nedovršene poslove iz prošlosti. Međutim, sada je vreme da se trajno pozabavimo njima. Izbegavajte da budete neodgovorni. Bićete uspešni ako budete smireni i fokusirani. Vreme je da popravite svoje rane i povratite osećaj optimizma.Nastavak na sledecoj strani…