spot_img

Iskoristite ovaj DAN U APRILU za ostvarenje ŽELJA – Magičan dan nas očekuje 4. aprila MOĆAN DATUM kada se sve menja!

Magičan dan nas očekuje 4. aprila. Osim što je počeo najlepši prolećni mesec kada su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu, 4. aprila nas očekuje dodatni energetski podsticaj – čarolija dve četvorke, odnosno niza 4-4.

Vreme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbeći…

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva „brojevi ogledala“, a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje. Dvostruka doza energije broja 4 daje nam šansu da izgradimo temelje svojih snova, da se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom.

Broj 4 rezonira sa vibracijama i energijama napornog rada, sigurnosti, praktičnosti, produktivnosti, uvažavanja, tradicije, čvrstih temelja, sigurnosti i svesti, samokontrole, lojalnosti, savesnosti, visokog morala i etike, tradicionalnih vrijednosti, poštenja, volje , konzervativnosti, odlučnosti, ozbiljanosti, graditelj, napredak, činilac, menadžment, realne vrednosti, stabilnost, celovitost, jedinstvo, sposobnost, pravda, cilj-orijentisan, sistem, red, organizacija i tačnost, poštenje i integritet, izdržljivost, majstorstvo, odgovornost, unutrašnja mudrost, održavanje, konstrukcija, ozbiljnost, disciplina, pouzdanost, uverenje, samodisciplina kroz rad i službu.

Ona je konstruktivna, realna, tradicionalna i oprezna i broj je sistema, reda i upravljanja. Ova vibracija je povezana sa energijom, harmonijom i saradnjom i to su vrata za prosvetljenje i / ili inicijaciju. Kada se Anđeoski broj 4 stalno pojavlja, to ukazuje da su vaši anđeli svuda oko vas i sa vama. Anđeli vam pružaju podršku i unutrašnju snagu kako bi vam omogućili da obavite neophodan posao. Oni shvataju da se trudite prema svojim ciljevima i težnjama, a anđeli traže da ih pozovete na pomoć, podršku, vodstvo i emocije ljubavi i sigurnosti. 4 je broj koji je povezan sa materijalnim problemima našeg „stvarnog svijeta“. Sve što se dešava u fizičkom svetu može se povezati sa brojem 4.

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva „brojevi ogledala“, a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje….Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img