spot_img

100 % TAČAN TEST: Izaberi jednog KONJA i otkrij šta je to u tvojoj PODSVESTI što te najviše MUČI i BOLI!

 

Još jedan zanimljiv test je pred vama. Pored toga, ovaj test je 100 % tačan.

 

 

A u to se možete i sami uveriti. Izaberite jednog KONJA i otkrijte šta je to u vašoj PODSVESTI što vas najviše MUČI i BOLI!

 

 

PRVA SLIKA:

 

 

Ako ste izabrali ovu sliku to onda znači da da vi patite od osećanja manje vrednosti. Uvek se trudite pokazati se u najboljem svetlu. Trudite se biti što bolji i ostaviti što bolji utisak na okolinu. Vama je u karakteru da volite biti korisni, da pomognete nekome, da razumete svakoga. Vama je u karakteru, bez obzira na druge, da u svojim očima budete osoba koja je dobra, koja vredi, koja je korisna, ali uvek mislite da niste dovoljno dobri. Zamerate sebi sve i svašta, a to je pogrešno. Svaki čovek je satkan od grešaka. Greške se ne mogu izbeći u životu. Dovoljno je da ih ne radimo svesno i da smo svesni svojih grešaka, a one se ne mogu izbeći. Muči vas što teško nekome verujete i što se teško otvarate, pa vam sva bol leži na srcu i duši.

 

 

Muči vas što imate osećaj da vas niko ne razume, da drugima nije stalo do vas i da su tek retki oni koji vas vole. Fali vam više vere u sebe i više samopouzdanja. Morate shvatiti da niste ništa lošiji i manje vredni od drugih. Sigurno ima onih koji vas beskrajno vole i razumeju, samo vi u to ne verujete dovoljno, jer smatrate da niste vredni toliko da nekome bude stlalo do vas.

 

 

DRUGA SLIKA:

 

Ako ste izabrali ovu sliku to onda znači da se vama roji na hiljade misli u glavi. Vrlo ste emotivni i sve duboko proživljavate u sebi. U odnosu sa ljudima ste pažljivi i dobro pazite šta ćete i kako reći da nekoga ne bi slučajno provredili. Često ste kroz život radili mnoge stvari za druge, dok je za vas jako mali broj ljudi bio tu kada ste ih vi trebali. To vam stvara tugu, jer ste zapravo svesni da se nemate na koga osloniti.

 

 

Prema okolini to dobro krijete i ne progovarate o stvarima koje vas muče, ali jedino vi vrlo dobro znate šta vam leži na duši.
Često razmišljate o nekoj dubljoj starosti i bojite se samoće. Bojite se da li će ikoga biti uz vas kada vam neko bude najpotrebniji. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI …

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img