spot_img

ŠKORPIJA: Ona je MED I MLEKO dok ste vi DOBRI, ali kada je NALJUTITE gora je i od PELINA!

U znaku Škorpije su sve one osobe rođene između 21. oktobra i 20. novembra. To je vodeni znak. Škorpija kao životinjska vrsta je poznata kao otrovna. Mnogi baš tim rečima opisuju i karakteristike osoba koje su Škorpije u horoskopu. I one to zaista mogu biti.

 

Onda kada ih temperament savlada, kada ih izneverite i isterate iz takta, osobe rođene u ovom znaku znaju biti baš brutalne – više od bilokog drugog znaka Zodijaka! Ali kao i svi drugi znakovi, i one imaju i svoje prednosti i svoje vrline. One su uvek zainteresovane za dublja prijateljstva i jače veze sa ljudima i tu daju sve od sebe. Škorpija u horoskopu ne voli pasivne ljude i najviše od svega mrzi neiskrenost. Jako teško opraštaju loše stvari i možemo reći da su prava zlopamtila. Više od svega vole iskrenost, otvorenost i sami su takvi. Govore ono što misle, a intuicija im je gotovo genijalna. Veruju instinktima i jako dobro „čitaju ljude“. Oni ne daju komplimente olako, već samo ako zaista pohvalno misle o nečemu.

 

Oni nisu od onih koji će se tek tako izgrliti i izljubiti sa ljudima na ulici. Njima takvi gestovi nisu univerzalan pozdrav, već rezervisani za posebne ljude. Pored toga što imaju neodoljiv šarm, oni su uglavnom mirnog i staloženog ponašanja. Hrabri su i otvoreni, komuniciraju sa lakoćom i snalaze se sa svima, ali se ne snalaze svi sa njima. Škorpija na prvi pogled izgleda hladno, ali jedan je od najboljih znakova u celom Zodijaku. Veoma je iskrena i snažna osoba i ume zaista da voli do ludila. Ona je u svakom trenutku spremna da bude pored svojih dragih osoba i da im pruži svoju podršku. Čak i onda kada vam svi leđa okrenu, Škorpija će biti tu. Ona je zaista spremna da voli iskreno i da učini sve za sreću svojih dragih osoba.

 

 

Ume da bude oslonac i rame za plakanje i da sasluša svakoga. Sreća njenih najmilijih je njena najveća sreća. A najveća nagrada koju ona može da dobije, za sav trud i ljubav koju pruža, jeste osmeh njenih najmilijih. U njenom srcu toliko ljubavi ima da bi ceo svet mogao da živi od te ljubavi. Međutim, moramo reći da je ona vrlo oprezna kada daje svoje srce. Njenu ljubav jednostavno morate da zaslužite. Ona nije neko ko može da se zaljubi na prvi pogled i da ide iz veze u vezu. Nju ne zanimaju flert i avanture.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img