spot_img

Šta za vas znači ljubav – Blizancima je prepreka za slobodu, za Bika je poverenje, dok Ovan bez ljubavi vene!

Evo sta to vas znak pokrece nekog znaka ljubav dok drugi vole slobodu…

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da zatraže ljubav. Osoba u znaku Ovna neće oklevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti.

Mada u određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, oni će odbijanje shvatiti kao izazov i neće odustati od te osobe, dok je ne osvoje.
Bik

Za osobe rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, prijatna i treba da im pruži ljubav. Oni znaju kako da vole, ali znaju i da pruže i da prime ljubav.

Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti. Oni takođe žele u potpunosti da poseduju voljenu osobu. Pritom pokazuju sav svoj bes, ljubomoru, tvrdoglavost, zavisnost i posesivnost.
Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ljubav je osećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini srećnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osećaj potpune slobode.
U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja prijatnu povezanost s partnerom. U negativnom smislu, ljubav kod njih može izazvati osećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvataju ljubav kao ograničenje.

U takvim okolnostima, Blizanci mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari, nepouzdanost.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih potreba i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva.

Ljubav za njih predstavlja najljepši osećaj. Sva prošla iskustva, osećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne osobe.

Njima je potrebno pravo ljubavno gnezdo, u kojem će se osećati sigurno i ispunjeno.

Osobe u znaku Raka u ljubavi treba da nauče kako da se opuste i prepuste se.

Lav

Za osobe rođene u znaku Lava ljubav je romansa – vatrena, jasna, penušava i predivna – nalik na one iz romantičnih filmova i bajki. Oni obožavaju da budu zaljubljeni i obožavaju osećaj kada vole i kada su voljeni.

Lavovi umeju da vole samog sebe, ali i ceo svet. Imaju sposobnost da bez ikakvih pritisaka, očekivanja i uslova izvuku baš ono što žele od voljenih osoba. Znaju kako da vole, ali očekuju isto zauzvrat. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi s partnerom.

Lavovi ne zabušavaju što se tiče velikodušnosti i pažnje prema partneru. Oni očekuju da im se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se ukaže poštovanje.

Devica

Za osobe rođene u znaku Device ljubav je misterija kojoj se željno predaju. U ljubavi ne žele znati ništa više od onoga štoa vide i veruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopšte i ne postoje.

U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umeju da se opuste. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mesto gde mogu stvoriti savršenu atmosferu.

Potrebna im je sposobnost da razumeju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img