spot_img

BIK, ŠKORPIJA I VODOLIJA – Ova 3 znaka horoskopa će 2023. godinu pamtiti do kraja života, biće to godina sreće i ljubavi!

Ova tri znaka horoskopa dozivece jednu divnu bajku koju ce tesko zaboraviti njima ce ova godina biti kao iz snova …. srecno…

Tri znaka zaista imaju veliku šansu da 2023. zauvek pamte kao godinu svoje ljubavi. Slobodnim se osmehuje srodna duša, a zauzeti bi mogli da uplove u bračne vode sasvim zadovoljni svojim izborom.Moguće je da će, prema astrolozima, imati više prilika za romansu.

Ali se Bikovi u 2023. godini posvećuje miru i stabilnosti u sferi ljubavi. Moguće je da će neki započeti ozbiljnu ljubavnu vezu, neki koji su dugo u odnosu mogu osnovati brak, a neki se možda odlučiti.Iako će romantične zvezde u 2023. biti naklonjene Strelčevima, tokom leta treba biti oprezan pod retrogradnom Venerom koja je tu nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite.

Bik

Godina koju dočekujemo će biti veoma povoljna za brak i partnerske odnose. Preciznije, biće to godina koju nikada nećete zaboraviti posebno zauzeti i zaljubljeni. Bikovi koji već neko vreme razmišljaju o partnerstvu. Od početka godine do 6. marta 2023. Merkur će tranzitirati u devetoj kući kao vladar druge i pete kuće ovog znaka. Rezultat je neverovatna sreća koja će pratiti Bikove na polju ljubavi, bilo da su do tada bili slobodni, bilo da su u stabilnim i jakim vezama.

Tokom prva tri meseca u 2023. stvoriće se veze koje će biti sudbinske i koje će promeniti živote predstavnika ovog znaka Zodijaka. Bikovi koji započnu novu vezu u ova prva tri meseca verovatno će se venčati na kraju godine.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img