RAKOVI će do kraja godine biti NEOPISIVO SREĆNI, a nema sumnje da oni to i ZASLUŽUJU!

RAKOVI će do kraja godine biti NEOPISIVO SREĆNI, a nema sumnje da oni to i ZASLUŽUJU!

15. септембра 2020. Off By BOJANA

Najemotivniji i najbolji znak Zodijaka. Najpozitivnija osobina Rakova je to što umeju da razumeju druge. U celini, to su divne i osećajne osobe. Rak nikada ne bi nekoga namerno povredio. A ako se to i desi, onda on iskreno pati.

 

Muškarac ili žena, svejedno, skoro uvek su veoma nežni i ljubazni. Drugima daju ono što mogu. Ne podnose da vide druge kako pate i učiniće sve što je u njihovoj moći da pomognu drugima. Obično su veoma zabrinuti za svet oko sebe. Njihov interes za ljude uopšte ide preko njihove pažnje prema najbližima. Oni imaju duboki smisao za prijateljstvo i bratstvo među ljudima. Poštuju humanističke vrednosti. Rak obožava svoj dom. Obožava da bude okružen i ljudima i stvarima koje voli. Od svih znakova, Rak je najmaterinskiji. Čak i muškarac Rak ima veoma izražene zaštitničke želje prema svojim bližnjima, naročito prema deci. Rakovi se uopšte o svim ljudima brinu kao da su članovi njihove porodice.

 

 

Oni su verni i odani. Porodične veze mnogo im znače. Roditelji, kao i bračni partneri, od Rakova uživaju veoma veliko poštovanje. Rak ima jak osećaj za tradiciju. Odlično oseća raspoloženja drugih. Dobar je, veran i požrtvovan i zaista zaslužuje svu sreću ovoga sveta, a upravo to će i dobiti do kraja godine.

 

U nastavku pročitajte šta vas to lepo očekuje na svim poljima:

 

LJUBAV

 

Ukoliko ste slobodni do kraja godine bi mogli da upoznate jednu jako zanimljivu osobu. To će biti osoba koja će u vama probuditi strast koju godinama niko nije mogao da probudi. Sa njom ćete jednostavno doživeti nešto što odavno priželjkujete. Bićete puni energije i strasti. Sledi vam jedan jako zanimljiv period u kome ćete uživati pored novog partnera. Biće to jedan pravi vatromet između vas, naročito u intimnim trenucima. Ta osoba će jednostavno uspeti da u vama probudi strasti koje već dugo spavaju. Ona će vas jednostavno promeniti iz korena. Pojaviće se neki problemi, jer ta osoba ima burnu prošlost, ali to neće biti nikakva prepreka za vašu ljubav. Vi ćete jednostavno zajedno moći da učinite sve. Ono što je potrebno jeste da verujete jedno drugom i da se oslonite na svoje unutrašnje osećaje. Bićete jedan jako lep i skladan par i niko vam ništa neće moći. Ukoliko ste zauzeti sledi vam jedan divan period u ljubavi do kraja godine. Vaša veza će postati jako stabilna i vaša ljubav će biti sve jača. Vi ćete jednostavno procvetati u toj vezi i uživaćete pored svog partnera. Moguće je da, ukoliko niste svoju vezu još ozvaničili, da ta veza pređe na neki viši nivo, tako da možete očekivati prsten na svojoj ruci i to za veoma kratko vreme.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2