spot_img

Ovo je NAJTEŽI period ove godine, a ovim znacima život će biti pakao – Danas je crni Mesec u Lavu!

Crni Mesec, poznat i kao Lilit, ušao je danas u znak Lava, a to znači samo jedno – sujeta je veoma naglašena. Samim tim, porodica i partnerski odnosi mogu trpeti. Ovaj aspekt biće prisutan sve do 4. oktobra ove godine, a u nastavku otkrijte šta to znači za svaki horoskopski znak. Ovim znacima crno se piše…

Ovan

Vama se savetuje da čuvate flerta i prevare, jer neće proći neprimećeno. Umesto toga, pažnju posvetite fizičkoj formi i vežbanju.

Bik

Vi biste mogli da iskusite neprijatnosti sa nekretninama, te vam preporučujemo da budete oprezni. Ovde pre svega mislimo na kupovinu, dok će prodaja i uređenje prostora ići glatko.

Blizanci

Crni mesec nepovoljno će se odraziti na porodične veze, jer na površinu mogu isplivati nesporazumi i zavist. Takođe, moguće su neprijatnosti tokom putovanja, a poseban oprez se savetuje sa dokumentima i karticama.

Rak

U vašem slučaju, finansije će biti na udaru. Zaboravite na laku zaradu i nerealna obećanja, koliko god privlačno delovala.

Lav

Kao što smo spomenuli u uvodu, sujeta i zavist mogu pomutiti vaš um, pre svega na poslu. U avgustu izbegavajte odlazak na kozmetičke tretmane, i pazite da se ne otuđite od dece, ukoliko ih imate.

Devica

Očekujte povlačenje u sebe, i potiskivanje emocija, dok u drugoj polovini godine sledi olakšanje i prepoznavanje perfekcionizma i narcizma, koji potiču od nesigurnosti.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img