spot_img

BIK, ŠKORPIJA I VODOLIJA – Ova 3 znaka horoskopa će 2023. godinu pamtiti do kraja života, biće to godina sreće i ljubavi!

Škorpija

Očekuje vas godina ispunjena ljubavlju. Oni koji su još uvek slobodni imaće priliku da izgrade jake veze, pa čak i da osnuju porodicu. Oni koji žele da stupe u brak, želja će im se ispuniti tokom prva četiri meseca naredne godine. Parovi koji su se razdvojili dobiće priliku da poprave veze i stvore jake i stabilne odnose koji će dugo trajati. Svim nesporazumima dolazi kraj.

U junu i julu neko treći bi mogao da unese napetost u vaš ljubavni odnos. Od 22. januara do 15. februara 2023. Venera će tranzitirati u vašem četvrtom polju. U ovom periodu neudate Škorpije će imati priliku da nađu životne partnere, a oni koji se u ovom periodu udaju dobiće veliki novac od svekra i najskuplje poklone.

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima će drastični popraviti odnose, sve nesuglasice će sa lakoćom rešavati, a ljubav će bukvalno cvetati. U ovom periodu Vodolije će biti posebno slatkorečive, zbog čega će biti u stanju da impresioniraju bilo koga ko im zapadne za oko.

Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz vašu treću kuću, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, tako da će sve prštati od avantura, romanse, ali i sudbonosnih susreta.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img