spot_img

Merkur u Jarcu u direktnom hodu od 18. januara do 11. februara – Strečevima Mekur donosi poslasticu i to finansijsku , Rakovi dobro razmislite šta vam je najbolja opcija!

Evo kako ce znaci horoskopa oseti merkur, nekima ce laknuti dok ce drugi biti pod pritiskom neko vreme…

Kako će se direktan Merkurov hod odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Vama se kristalizovalo polje karijere. Više nema spletkarenja, ogovaranja, podmetanje nogu. Ako ih i ima, vi sada sve vidite unapred, tj. vidite njihove korake. Dakle, sada je fokus na poslu. Sigurnim koracima krenite napred!

Bik

Dok je bio u retro hodu zadavao vam je muku na svakom koraku, a najviše u suživotu sa nekim. Bilo da je porodica u pitanju ili partner. Sada je sve jasnije, ipak ste napravili male kompromise i više neće biti velikih svađa i grubih reči. Iskoristite ovaj period za neka lepa putovanja ili za opuštanje.

Blizanci

Vi krenite u nova poslovna osvajanja. Ako ste nezadovljni poslom ili želite nešto više, bolje, izazovnije, slobodno sada krenite napred!

Rak

Naglašeno vam je polje odnosa – poslovnih i privatnih. Dok je bio u retro hodu, imali ste jačinu i prodornost. Sada kao da su pale maske i vi ste se povukli u sebe. Imate oštre reči prema emotivnom partneru, ali i na poslu. Iz te uplašenosti možete doneti pogrešnu odluku da ih napustite. Razmislite dobro šta vam je najbolja opcija.

Lav

Direktan hod Merkura vam donosi veliku poslovnu priliku koja će vas malo iscrpeti. Pokušajte sebi da priuštite nešto shodno vašoj finasijskoj situaciju što će vas opustiti i napuniti vam baterije!

Devica

Budi vam želju za životom i kao da ponovo imate onu vašu lepu radnu energiju. Zadovoljni ste svojim životom, a slododne Device ulaze u lepu i stabilnu emotivnu vezu.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img