spot_img

ŽENA STRELAC – Ona je verna do zadnjeg daha, ali ovo je nikada ne pitajte!

Ovo je zena koja moze sve i hoce, sad i odmah…divna kao prijatelj, majka u svim zivvotnim poljima se snalazi jednostavno savrsenstvo od zene…

Žena Strijelac zauzima posebno mjesto u astro svijetu zbog svoje pozitivnosti i neustrašivosti. Ukoliko u svom životu imate ženu Strelca, znajte da su one pravi biser pa ih tako i tretirajte.

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini!

Vrlo je komunikativna, lako sklapa nova prijateljstva i upoznaje nove ljude. Dobar je ortak, njene vrline su mnogobrojne i zato je omiljena u društvu. Oko nje su uvek zanimljivi ljudi, a u društvu je vođa. Ona organizuje zajednička letovanja, izlaske i sedeljke. Ima i zanimljiv humor, mada može biti malo naporna i sarkastična.

Znatiželjne su i vole da isprobavaju nove stvari. To će zasititi njihovu avanturističku prirodu.

Žene Strelci su surovo iskrene. Nije im jasno kada neko laže i zašto to čini, prosto im bude neobično kada ih neko prevari. Može se reći da ih je lako ,,prevesti žedne preko vode“. Uvek će se potruditi da nekom pomognu, ne vodeći računa o tome da ih možda ta osoba samo koristi.

I ona ima svoju ranjivu stranu, ali je nikada nećete videti slomljenu. Skloniće se u svoja četiri zida i isplakati dušu, a onda izaći ponovo napolje kao da se ništa nije desilo. Jako je sažaljiva prema slabijima, bilo da se radi o ljudima ili životinjama.

Njeno društvo je mešovito, ali tu nema licimera i pokvarenjaka. Žena Strelac deli ljude na dobre i loše, nije joj bitno koliko ko ima novca, šta je po zanimanju, obrazovanju i slično.

Ona nije oličenje elegancije, kao recimo Vaga, ali izgleda lepo i ženstveno, iako je često u opuštenoj ili sportskoj odeći. Nije joj bitno šta će obući, ali nekako uvek bude doterana i bez truda. Bitno im je da odeća bude udobna. Uglavnom su vitke, pre svega jer su često u pokretu i bave se sportom.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img