spot_img

Evo koji znaci horoskopa IMAJU NAJČEŠĆE IZLIVE BESA I PROMENE RASPOLOŽENJA – Njih svaka stresna situacija lako izbaci iz takta.

Neki znaci su mirniji i sutaciju shvataju olako, dok neki reaguju burno i stresiraju se za svaku sitnicu astrolozi objasnjavaju. Ali, možda su za vaše burne reakcije krive zvijezde. Neki horoskopski znaci su neurotičniji od drugih, bar tako kažu astrolozi. A to nije nužno loše. Neurotične osobe često su inteligentinije, promišljenije i svjesnije sebe.

Rak
Rak je vodeni znak, a upravo kod vodenih znakova posebno je izražena osjetljivost, emotivnost i poriv za samozaštitom što ide ruku pod ruku sa neurotičošću. Zbog lunarnog uticaja, Rak se postavlja zaštitnički ne samo prema sebi, već i prema svojoj okolini.

Zato često odlaze u drugu krajnost i pretjerano preispituju svaki korak u svom životu. Brinu se da im nešto u životu ne krene po zlu pa ih svaka stresna situacija lako izbaci iz takta .Ne vole provokacije, nepravdu i nezahvalnost. Iznervira ih kada neko ne poštuje njihovo mišljenje.

Jarac
Znak Jarca u astrologiji je poznat po visokim kriterijumima, izbirljivosti i, usljed toga, stresiranju oko svega. A kad čovjek ima visoko podignutu ljestvicu, velike su šanse da će neprestano misliti o situacijama koje su mogle biti bolje.

Ovaj horoskopski znak, doduše, zna da je nemoguće postići savršenstvo, ali i dalje ga potajno želi, a to ga svrstava među najneurotičnije.Ne vole neprikladno ponašanje drugih ljudi, društvo koje im se ne sviđa, nerazumno ponašanje ljudi i trošenje veće količine novca. Takođe, ih nervira ako im neko blizak ne vjeruje.

Škorpija
Poput Jarca, i Škorpija je jako izbirljiv znak i ima visoke kriterijume. Ali, kako je uz to i vodeni znak, i on ima svoju osjetljivu i osjećajnu stranu. Zato osobe pod ovih zvijezdama važe za jedne od najneurotičnijih.Nastavakj na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img