spot_img

Ovim znacima horoskopa od 15. SEPTEMBRA KREĆE LJUBAVNO LUDILO – Slede im divni trenuci!

Evo kakve promene ocekuju ove znake horoskopa…

Važan astrološki aspekt desiće se 15. septembra kada će se mlad Mesec naći u Devici, a najviše će se osetiti na polju ljubavi. Neki znakovi horoskopa će posebno na svojoj koži osetiti ove promene, njihove veze će postati čvršće, stabilnije, a oni koji su imali neke nejasnoće u odnosima, razrešiće ih na najbolji mogući način.

Takođe, tokom ovog perioda (do 28. septembra) postoji šansa da se reše važna finansijska pitanja, na primer, da se postignu dogovori o kupovini stana, selidbi, podeli imovine… Septembar je inače mesec kada se dešavaju velike promene. Ovih 6 znakova horoskopa očekuju drastične promene u ljubavi zbog mladog Meseca u Devici 15. septembra!

Devica

Mladi Mesec u vašem znaku će vam dati energiju da ljubavni život gradite po svojim pravilima! Donećete važnu odluku kako biste poboljšali odnos a partnerom i uspostavili harmoniju. Jupiter, vladar vašeg sektora ljubavi, kao i vladar polja nekretnina, uticaće na to da rešite važno stambeno pitaje. Moguće je da ćete se useliti u novi stan, razmišljati o renoviranju ili će vam partner predložiti da započnete zajednički život.

Ribe

Mlad Mesec se javlja u vašem sektoru veza – i da, ovo je zasigurno početak nove ljubavi, poznanstva koje će imati romantičnu budućnost. U ovom periodu ćete neverovatno pleniti, suprotni pol neće moći da vam odoli. Takođe je verovatno da će partner organizovati neko zajedničko putovanje. Ne samo da će biti romantično, već i skupoceno i luks! Uživaćete!Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img