spot_img

Žena VAGA je NEŽNA PAHULJICA i ove ZIME će doživeti pravu LJUBAVNU ČAROLIJU! Pročitajte i SA KIM!

Vaga je sedmi znak Zodijaka, dete Venere, koje je vrlo šarmantno i nežno. Vage su osećajne i romantične, njima je potrebna ljubav, harmonija i lepota.

 

 

Žena Vaga je jedna od najlepših žena, zahvaljujući upravo svojoj vladajućoj planeti.

 

 

Žene Vage vole da flertuju, osećajne su i emotivne i uvek se prepuštaju takvim osećanjima. Ove žene ne mogu da žive bez ljubavi i stalno su u potrazi za njom. Vage su oličenje ženstvenosti, ljupke, šarmantne, nežne, senzualne. Učiniće vam se kao nezaštićena, ali u suštini je vrlo sposobna žena za takozvane muške poslove. Nikada nemojte zaboraviti da joj treba samo puno ljubavi i pažnje. Koliko osvaja ženstvenošću toliko osvaja i svojim intelektom. Ona je stvorena da je volite i obožavate, ali i da je cenite kao ravnopravno biće.

 

 

 

Pružite joj ljubav i harmonični odnos i dobićete ženu koja će vas uvek iznova zavoditi na svoje različite suptilne načine. Čime god da se bavi, osnovna životna profesija jedne vage je da bude žena. Nepodnošljivo je slatka i prosto je nemoguće odoleti joj. One žele muškarca koji će ih osvajati iz dana u dan sitnim nežnostima i u životu im je potreban neko ko će ih voleti istim žarom i na proslavi zlatne svadbe. Ona je prava nežna pahuljica i ove zime će doživeti ljubavnu čaroliju. Žena VAGA je NEŽNA PAHULJICA, a evo sa kojim znakom će PRONAĆI SRODNU DUŠU baš ove zime.

 

U nastavku pročitajte s kojim će to znakom doživeti sreću koju je čekala celog života i ko će je učiniti voljenom onako kako ona to i zaslužuje…

 

 

VREME JE ZA LJUBAVNU SREĆU

 

 

Drage Vage, tako dugo ste očekivale da u svom životu imate nekog ko će Vas ispunjavati i činiti srećnijom nego ikada. Vreme je da imate nekog na koga se možete osloniti u svako doba dana ili noći. Neophodan Vam je partner koji je tu kada je najteže da Vas podigne iz pepela. I koji će reći da je uvek tu za Vas i tako i učini. Napokon će do kraja godine doći trenutak kada ćete sresti pravu osobu za sebe. Onu koja je stvorena za Vas i Vaše srce će ispuniti pravom i iskrenom ljubavlju. Takva ljubav se više ne sreće na ovom svetu.

 

 

Samo ne odustajte i ugrabite svaku moguću priliku kao savršen trenutak da se posvetiti partneru. Dajte mu do znanja koliko Vam znači što je tu, za Vas, sve do kraja života. Život je prekratak da bi ga potrošili na pogrešne ljude koji Vas kad tad povrede i izdaju. Naredni dani i meseci su ključni. Tada ćete shvatiti koga ste to zapravo pustili u svoj život i na šta je sve spreman zbog Vas. Shvatićete da kraj sebe imate nekog ko je zaista poseban i neverovatan u svakom smislu. Stoga, ugrabite svaki trenutak kao posebnu priliku da budete neodoljive i šarmantne kraj voljene osobe.

 

 

 

VAŠA SRODNA DUŠA JE U ZNAKU VODOLIJE

 

Osoba koja Vam je suđena, drage naše žene Vage, biće upravo u znaku Vodolije. To je neko s kim biste se mogle u potpunosti pronaći u braku i zajedničkom životu. Sudbina Vas je iznenadila ovom osobom jer je to neko ko se zaista teško veže u ljubavi i ne želi da ikoga povrijedi. Međutim, sudbina je upravo zbog toga shvatila koliko je partner u znaku Vodolije spreman pružiti ljubavi i posvećenosti kada zavoli svim svojim bićem.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img