spot_img

STRELAC, RAK I JARAC- Ovi horoskopski znaci moraju biti na OPREZU na svakom polju. Čuveni RUSKI astrolog upozorio da ove znake čeka PAKAO do kraja GODINE.

 

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa izneo je predviđanja za 2022. godinu. Prema njegovim rečima, ovi znakovi će naići na brojne prepreke. Dobra vest je da će ih sve to ojačati i naučiti važnim životnim lekcijama da budu odvazni i podignu se kao pravi ljudi.

Strelac

Obratite pažnju na svoj lični život, porodicu i rzavoj karijeri budi te kreativni radni vredni. Pre nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu. Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti zato pre nego što progovorite dobro razmislite.

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželeti da „iskočite“ iz sopstvene kože bice i lepih al morate da uradite pravu stvar. Biće puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih prevaziđete i budete staloženi i odvazni sebe dosledni. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite vodite racuna sta govorite radite kako se kome obracate sve dolazi u obzir .

Ne bi bilo loše da počnete da praktikujete meditaciju. Na taj način lakše ćete prevaziđi sve nevolje i turbulentne periode bicete opusteniji mocicete lase da donosite odluke o svemtu. Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno a i znacete sta i kako za dalje izacicete iz svega toga kao pobednik srecno..Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img