spot_img

Dobro pogledajte i otkrijte PRELJUBNIKA na vreme. Jedna sitnica može toliko toga da kaže.

Od ovakvog načina spavanja vjerojatno je riječ o partnerima koji su snažne ličnosti i imaju interese koje ne dele.

straživanja su pokazala da položaj otkriva kvalitet i sabilnost u vašim partnerskim vezama, odnosno ako ste nedavno promijenili tu naviku, to može ukazivati na probleme u intimnom odnosu

Okrenuti leđima, uz razmak: Možda vas razdvaja prevara

Čak 34 odsto parova kaže da spavaju svaki na svojoj strani kreveta i okrenuti leđima jedno drugom. Stručnjaci kažu kako se to može povezati i s osjećajem sigurnosti u vezi, zbog čega nema potrebe da se pretjerano iskazuje privrženost.

To je prihvatljivo objašnjenje u većini slučajeva, no ako ste nekada spavali čvrsto priljubljeni, a odjednom ste se razdvojili u krevetu, to treba biti znak za uzbunu. Naime, stručnjaci kažu da je to jedan od najpopularnijih položaja spavanja kad je jedan od partnera nevjeran.

To se objašnjava podsvjesnim osjećajem da se ne želi previše približiti drugom partneru kako ne bi prepoznao znakove prevare, na primjer osjetio miris tuđeg parfema, videio ugriz na vratu i slično. Ukratko: obratite pažnju i na ostale znakove nevjere, na primjer napuštanje prostorije radi razgovora na mobitel, sms poruke u „gluho“ doba, tuširanje odmah po dolasku kući i slično.

Poljubac leđima – razdvojeni uz dozu intime

Partneri spavaju okrenuti leđima, ali su leđa priljubljena jedno uz drugo. Za ove partnere može se reći da se osjećaju sigurno u vezi i ne osjećaju potrebu iskazivanja privrženosti. No, ostaju priljubljeni jedno uz drugo, a nerijetko isprepletu i noge, što daje osjećaj povezanosti i sigurnosti.

Kod ovakvog načina spavanja vjerojatno je riječ o partnerima koji su snažne ličnosti i imaju interese koje ne djele, ali im to ne smeta da se podržavaju. Tu pozu noću zauzima oko 22 odsto parova. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img