spot_img

Žena ŠKORPIJA: Ona je veran PRIJATELJ, brižna MAJKA i dobra ŽENA, ali je pre svega DOBAR ČOVEK!

Žena Škorpija je zaista jedna posebna dama Zodijaka. Slobodno možemo reći da je ona „3 u 1“ – veran prijatelj, brižna majka i dobra žena.  Ali pre svega toga, ona je dobar čovek.

 

 

Za nju se može reći da je ona zaista jedna nedokučiva žena Zodijaka. Ona je u stvari drugačija, nestvarna i originalna. Ona je najseksipilniji znak u Zodijaku, vrlo je zavodljiva i puna strasti. Jednim svojim prodornim pogledom može razbiti sve vaše odbrambene mehanizme. Vrlo je temperamentna dama, sa elementima strasti i mistike. Jednom rečju – ona je dama za poželeti! Žena Škorpija je takođe vrlo inteligentna i intuitivna, ali se kroz život često oslanja na svoje zavodničke sposobnosti. Ona je jednostavno kraljica ljubavi i lepote, ali pre svega – ona je jedan izuzetno dobar i plemenit čovek.

 

Za nju se može reći da je ona prava misteriozna tajna Zodijaka. Ona je sve ono što druge žene nisu, jer je potpuno drugačija i orginalna. Poznata je kao boginja ljubavi i često se to ističe kao njen prvi adut. Međutim, ova žena je dobar i plemenit čovek i ona svoju dobrotu stalno pokazuje i dokazuje. Ona može sve i ovoj dami niko ne može stati na put. Za nju ne postoji „ne mogu“ i „neću“, ona ne zna za to, ona zna samo za „moram“. Ona zaista život živi na najbolji mogući način, a pri tome se trudi da nikoga ne povredi. Jer ona ne bi bila ono što jeste, da ne vodi računa o svakom svom postupku i delu.

 

Ona je jedna prava dama za poželeti, koja se ponaša odvažno i hrabro. Mnogi ljudi je žele kraj sebe i ona je nedosanjani san za mnoge. Zbog toga je ona zaista boginja ljubavi i strasti. Sposobna je da usreći svoju voljenu osobu i da vam tugu, čak i jednim pogledom, zameni za sreću. I pravi su srećnici svi oni koji su sa jednom ženom Škorpijom u vezi. Može se čak i reći da je to prava čast, jer ovu ženu kraj sebe imaju samo odabrani muškarci.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img