spot_img

ŠKORPIJA: Za LJUBAV daje SVE, ali ako je POVREDITE – rado će vam pokazati PUT DO PAKLA!

Škorpije su veoma interesantni i veseli ljudi. Imaju bezbroj vrlina i mana, kao i svi mi, i o njima možemo puno toga reći, ali nikada ne možemo reći da su loši ljudi.

 

Kada vole, vole bezuslovno i potpuno. Kada se jednom zaljube nema stvari koju neće uraditi za svoju drugu polovinu. Ako jednoj Škorpiji date ljubav ona će vam zauzvrat dati sve, ali ako je povredite velika mogućnost je da će vas poslati pravo u pakao. Ako neko zna kvalitetno i dobro da se osveti, onda je to Škorpija. Ali tom osvetom ona neće nekoj osobi zagorčati život, već će joj pokazati da može da živi bez nje.

 

Škorpije se zaista izdvajaju po tome da imaju dobro srce. One jednostavno žele i nastoje da usreće sve ljude oko sebe. Nikada neće sebi dozvoliti da povrede nekoga, ali u slučaju da neko njih povredi nastojaće da na neki način razumeju tu osobu i da joj oproste. Možda ne deluje tako, ali Škorpije su veliki emotivci i uvek će srcem razmisliti pre nego donese neku odluku. Takođe su vrlo inteligentne i znaće da procene da li da u nekoj situaciji slušaju svoje srce ili svoj razum.

 

One imaju veliko srce, ali uvek paze kome poklanjaju svoju ljubav. Takođe vode računa o tome kome veruju i kome odaju svoje tajne. Ono po čemu su posebne sve Škorpije je to što one mogu biti i anđeo i đavo, a sve to zavisi od toga kako se vi ponašate prema njima. Škorpija nikada ne zaboravlja tuđu dobrotu i one ljude koji su joj pomogli u teškim trenucima. Ali takođe ne zaboravlja ni one koji su joj okrenuli leđa i naneli zlo.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img